ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕ ΖΩΗΡΟ ΧΡΩΜΑ

Είτε πίνοντας τον βαθυκόκκινο, εξαιρετικά εύγευστο χυμό του, με εκπληκτικά υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, είτε εφαρμόζοντας απευθείας στην επιδερμίδα το έλαιο που εκχυλίζεται από τους σπόρους του, το ρόδι είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία. Ο χυμός ροδιού εμπεριέχει σε ισχυρή ποσότητα τρεις τύπους πολυφαινολών, που απαντώνται σε πολλά υγιεινά φρούτα –ταννίνες, ανθοκυανίνες και ελλαγικό οξύ.

 

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕ ΖΩΗΡΟ ΧΡΩΜΑ
ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΕΝΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΡΟΔΙΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Το οξύ του ροδιού και το ελλαγικό οξύ που υπάρχουν στο έλαιο σπόρων ροδιού βοηθούν στη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, της ουσίας που είναι υπεύθυνη για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το οξύ του ροδιού, μάλιστα, μειώνει τη διάσπαση των ήδη υπαρχουσών ινών κολλαγόνου. Όταν αυτό συνδυάζεται με την υψηλή ποσότητα Βιταμίνης C που εμπεριέχεται στο σπορέλαιο του ροδιού, ενισχύεται ακόμη περισσότερο η τόνωση της επιδερμίδας και η βελτίωση της ελαστικότητάς της.

ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΡΟΔΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΑ
Το οξύ ροδιού του σπορέλαιου ροδιού δεν κάνει θαύματα μόνο για την επιδερμίδα αλλά και για τα μαλλιά, καθώς τους χαρίζει δύναμη και λάμψη. Και τα αντιοξειδωτικά που εμπεριέχει βοηθούν στη σωστή κυκλοφορία του αίματος, η οποία ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ο ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙΟΥ ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Βιταμίνη C, η απευθείας εφαρμογή του στην επιδερμίδα μειώνει τις όποιες τραχιές ή ξηρές περιοχές, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο φωτεινή και λαμπερή, με πιο ομοιόμορφο χρώμα.

ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

Ο πλούτος και η γεύση του ροδιού και του χυμού του έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης κατά την αρχαιότητα. Όμως το βαθύ κόκκινο χρώμα του διήγειρε και τη φαντασία. Οι αρχαίοι Έλληνες το θεωρούσαν σύμβολο αφθονίας, ενώ οι πρώτοι Χριστιανοί το χρησιμοποιούσαν στην τέχνη για να υποδηλώσουν την αρχή της ζωής, και την εξουσία πάνω στη ζωή και τον θάνατο.

ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
ΟΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΟΥ

ΟΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΟΥ

Γνωστό σαν ένα από τα πιο υγιεινά και πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικά προϊόντα της φύσης, το ρόδι είναι γνωστό για την ικανότητά του να «παγιδεύει» και να εξουδετερώνει έναν μεγάλο αριθμό ελεύθερων ριζών. Ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας, για να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες από τη στιγμή της δημιουργίας τους. Χάρη στις ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητές του, το ρόδι είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα των γυναικών στο πρόγραμμα ομορφιάς τους.