Περισσότερα συστατικά από βιώσιμες πηγές και προγράμματα αλληλεγύης

Το 2019 ενδυναμώσαμε 670 κοινότητες παγκοσμίως μέσα από προγράμματα αλληλέγυας προμήθειας των συστατικών μας.
Έως το 2025 οι κοινότητες αυτές θα αυξηθούν στις 800.

Περισσότερες συνθέσεις φιλικές στο περιβάλλον

Τo 2019 οι νέες & ανανεωμένες συνθέσεις στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών έφτασαν να είναι  κατά μέσο όρο 91% βιοδιασπώμενες*
Έως το 2025, θα δημιουργήσουμε νέες αποτελεσματικές συνθέσεις που θα συνεχίσουν να σέβονται τα μαλλιά και το δέρμα σας, χάρη στο Green Science της Garnier.

Περισσότερες ανακυκλώσιμες & ανακυκλωμένες συσκευασίες

Το 2019 χάρη στη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού, εξοικονομήσαμε 3.670 τόνους νέου πλαστικού.
Έως το 2025, όλες οι συσκευασίες μας θα είναι 100% ανακυκλώσιμες, επαναχρησιμοποιoύμενες, ανακυκλώσιμες ή κομποστοποιήσιμες.

Περισσότερη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Από το 2005, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε στις βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις την κατανάλωση νερού  κατά 45% και τις εκπομπές CO2 κατά 72%.
Έως το 2025, το 100% των βιομηχανικών εγκαταστάσεών μας θα έχουν Ουδέτερο Ισοζύγιο Άνθρακα.

Περισσότερες δράσεις κατά της ρύπανσης από πλαστικά

Η Garnier συνεργάζεται με δύο ΜΚΟ για να βοηθήσει με τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της ρύπανσης από τα πλαστικά: την Ocean Concervancy και την Plastics for Change.

Έκθεση Προόδου Βιωσιμότητας 2019

Η Έκθεση Προόδου παρουσιάζει με πλήρη διαφάνεια την πρόοδο και τις δεσμεύσεις της Garnier. Όλα τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στην Έκθεση έχουν επίσης αξιολογηθεί από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία PWC.

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ OCEAN CONVERVANCY;

Από το 1986, η Ocean Concervancy και  οι εθελοντές της έχουν συλλέξει παγκόσμια πάνω από 136.000 τόνους πλαστικών απορριμάτων σε παραλίες και ακτές.

 

Το κάναμε!

Η Garnier ένωσε τις δυνάμεις της με την Ocean Concervancy, με στόχο να αναδείξει τη σημαντικότητα και να συσπειρώσει καταναλωτές και εργαζομένους σε όλο τον κόσμο να συλλέξουν πλαστικά από τις παραλίες.

διαβαστε περισσοτερα για την ocean convervancy

Plastics For Change

Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με την Plastics for Change με στόχο την υποστήριξη της ολιστικής ανάπτυξης των κοινοτήτων συλλεκτών απορριμμάτων στην Ινδία.

 

διαβαστε περισσοτερα για την plastics for change