Αλόη Βέρα

Η αλόη βέρα είναι ένα από αυτά τα συστατικά που κάνουν καλό σε όλα, ονομάζεται –«το φυτό της αθανασίας». Χρονολογείται από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου.

Hero Banner Image

Περισσότερα για την Αλόη Βέρα

Ιδανική για χρήση από τα μαλλιά μέχρι το πρόσωπο και το σώμα, η αλόη βέρα έχει σχεδόν ασυναγώνιστες επιδόσεις στην περιποίηση χάρη στις καταπραϋντικές και ενυδατικές της ιδιότητες.

Αλόη Βέρα Garnier
Συχνές Ερωτήσεις
  • Προμηθευόμαστε την αλόη βέρα μας από την πολιτεία Campeche στο Μεξικό. 

    Από το 2019, μέσω του προγράμματος αλληλεγγύης για την αλόη βέρα στο Μεξικό, καταβάλλουμε προσπάθειες για την προστασία της βιοποικιλότητας και του περιβάλλοντος, ενώ βοηθάμε τις κοινότητες των μικροκαλλιεργητών να υιοθετήσουν πρακτικές βιολογικής καλλιέργειας για την αλόη. Εκπαιδεύουμε και ενδυναμώνουμε τις γυναίκες ώστε να ηγούνται της όλης προσπάθειας.  
  • Ο παχύρρευστος, ημιδιάφανος, σχεδόν ζελατινώδης πολτός που υπάρχει στα φύλλα της αλόης βέρα θεωρείται ένα από τα πιο θαυμαστά συστατικά της φύσης. Αυτό το τζελ είναι πλούσιο σε νερό αλλά και βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα –περισσότερα όμως για αυτό θα πούμε σε λίγο.
  • Η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη. Η αλόη βέρα είναι ευρέως γνωστή και δημοφιλής για τις ενυδατικές και επανορθωτικές της ιδιότητες, καθώς και για την απαράμιλλη ικανότητά της να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Εμπεριέχεται σε πολλά πολυαγαπημένα προϊόντα της Garnier για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και το σώμα· είναι πολύ πλούσια σε νερό και περιέχει έναν εκπληκτικό συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων, γι' αυτό και είναι ένα από τα συστατικά που αγαπούμε πολύ. Όταν χρησιμοποιείται για τη φροντίδα των μαλλιών, η αλόη βέρα προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση. Στα προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, δρα ως ενυδατικό συστατικό για την αντιμετώπιση της ξηρότητας, ενώ είναι επίσης κατάλληλη για χρήση ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Λέγεται ότι η αλόη βέρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αλωπεκίας προάγοντας την ανάπτυξη των μαλλιών. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ισχυρά επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η αλόη βέρα από μόνη της μπορεί όντως να εξασφαλίσει κάτι τέτοιο.
  • Παρ' όλο που η αλόη βέρα είναι κατάλληλη για χρήση ακόμα και στη φυσική μορφή της (ναι, αν έχετε αλόη στο σπίτι, μπορείτε να κόψετε τα φύλλα και να χρησιμοποιήσετε στην επιδερμίδα και στα μαλλιά σας το κολλώδες τζελ που υπάρχει στο εσωτερικό τους), εμείς έχουμε εμπλουτίσει με αυτή διάφορα προϊόντα μας για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη –και να σας γλυτώσουμε από την ακαταστασία! 

    Η αλόη βέρα είναι επίσης κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας (ξηρή, λιπαρή, κνησμώδης, ακόμα και ευαίσθητη) και όλους τους τύπους μαλλιών, γι' αυτό και εμπεριέχεται σε πληθώρα διαφορετικών προϊόντων –από θρεπτικά σαμπουάν, conditioners και μάσκες μαλλιών μέχρι ενυδατικές λοσιόν σώματος.

Ανακαλύψτε και τα υπόλοιπα συστατικά μας

Προβολή συστατικών