first fixed slider

AVOCADO OIL & SHEA BUTTER

Το Botanic Therapy δημιούργησε τη πιο θρεπτική συνταγή φροντίδας με σεβασμό στα μαλλιά. Προφέρει απαλότητα, θρέφει εντατικά και τιθασεύει τα μαλλιά που φριζάρουν.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανακουφίζει το ευαίσθητο τριχωτό και προσφέρει απαλότητα στα μαλλιά.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ;

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

Προέρχεται από συνεταιρισμούς στη Νότια Αφρική. Έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, καθώς και των δέντρων από τα οποία προέρχεται το Βούτυρο Καριτέ.

ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Από την Κένυα & την Τανζανία. Έχουμε χτίσει ένα πρόγραμμα δίκαιου εμπορίου με χιλιάδες αγρότες που χρησιμοποιούν παραδοσιακές φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, χωρίς φυτοφάρμακα συμβάλλοντας στην προστασία του εδάφους για να εξασφαλίσουν το πιο θρεπτικό έλαιο. Σε αντάλλαγμα τους εξασφαλίζουμε μια δίκαιη και σταθερή τιμή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στην Garnier, έχουμε δεσμευτεί να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό και κοινωνικό προφίλ των προϊόντων μας και να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές μας δίνοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές. Γι' αυτό, αναπτύξαμε ένα νέο σύστημα επισήμανσης που παρέχει πλήρη και διαφανή ενημέρωση για τον περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των προϊόντων μας, με σαφή και συγκριτικό τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

PIL Section
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
 • Αν τα μαλλιά σου (σγουρά ή σπαστά) συνεχώς φριζάρουν, τότε είναι σημαντικό να τα φροντίζεις με τα κατάλληλα προϊόντα. Η Garnier σου προτείνει τη σειρά Botanic Therapy Avocado Oil & Shea Butter, καθώς προφέρει απαλότητα, θρέφει εντατικά και τιθασεύει τα μαλλιά που φριζάρουν.

  Υ.Γ. Να θυμάσαι: o κάθε τύπος μαλλιών έχει διαφορετικές απαιτήσεις και μόνο επιλέγοντας την κατάλληλη σειρά περιποίησης θα μπορέσεις να απαλλαγείς με φυσικό τρόπο από το φριζάρισμα. Όσο πιο ατίθασα είναι τα μαλλιά σου, τόσο πιο πολύ θα χρειαστείς προϊόντα που προσφέρουν εντατική θρέψη στην τρίχα και δίνουν λύση στην ξηρότητα και το φριζάρισμα. Εάν τα μαλλιά σου είναι ίσια τότε σειρές που προσφέρουν απαλότητα είναι αρκετές για να απαλλαγείς από το φριζάρισμα.
 • Το κατάλληλο σαμπουάν για μαλλιά που φριζάρουν δεν είναι άλλο από το Botanic Therapy Avocado Oil & Shea Butter, καθώς προφέρει απαλότητα, θρέφει εντατικά και τιθασεύει τα μαλλιά. Από την Garnier, φυσικά. 
 • Τα ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά έχουν την τάση να είναι ατίθασα και να φριζάρουν. Η ελλιπής, λοιπόν, περιποίηση έχει ως αποτέλεσμα τα «διψασμένα» μαλλιά να απορροφούν υγρασία από την ατμόσφαιρα και αυτό με τη σειρά του να οδηγεί σε φριζάρισμα. Η Garnier, όμως είναι εδώ για να δώσει λύση στο πρόβλημά σου. Το μυστικό και γι’ αυτόν τον τύπο μαλλιών είναι η ολοκληρωμένη ρουτίνα -σαμπουάν, conditioner, μάσκα- της σειράς BOTANIC THERAPY AVOCADO OIL & SHEA BUTTER.
 • Ο θρεπτικός πλούτος του ελαίου αβοκάντο είναι απαραίτητος για την φροντίδα των μαλλιών σου. Κι αυτό, χάρη στην περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα·τα λιπίδια αυτά προσδίδουν στο έλαιο αβοκάντο πολλές ωφέλιμες ιδιότητες, με αποτέλεσμα οι μάσκες που το εμπεριέχουν να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές. Στη σειρά του Botanic Therapy, εμπεριέχονται συστατικά που ενισχύουν τη δύναμή του προσφέροντας εντατική ενυδάτωση στα ξηρά μαλλιά. Η Botanic Therapy Avocado Oil & Shea Butter μάσκα της Garnier ενισχύει την ενυδατική δύναμη του ελαίου αβοκάντο συνδυάζοντάς το με το κρεμώδες, πλούσιο βούτυρο καριτέ και με ένα μείγμα άλλων μαλακτικών παραγόντων, ώστε να θρέψει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά. Για ακόμα πιο ισχυρή δράση του ελαίου αβοκάντο, εφαρμόστε τη μάσκα αφού προετοιμάσετε τα μαλλιά σας με το Botanic Therapy Avocado Oil & Shea Butter Conditioner.
 • Το έλαιο αβοκάντο, που εκχυλίζεται από τη σάρκα του νέου αγαπημένου τροπικού superfood όλων, είναι ένα χρυσαφένιο έλαιο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικό ελαϊκό οξύ, καθώς και σε έξι ακόμα απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως το λινελαϊκό και το παλμιτικό οξύ, τα οποία προσφέρουν ενυδάτωση και απαλότητα στα μαλλιά. Το έλαιο αβοκάντο είναι επίσης πλούσιο σε πανίσχυρα αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες A, D και E –συστατικά πολύτιμα για την προστασία των μαλλιών από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Τρία εκπληκτικά οφέλη:

  1. Θρέψη για τα ξηρά μαλλιά
  2. Επανόρθωση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά
  3. Ενδυνάμωση για τα εύθραυστα μαλλιά
 • Τα σγουρά μαλλιά χρειάζονται τακτική βαθιά περιποίηση, με κατάλληλα προϊόντα που προσφέρουν θρέψη. Ο ιδανικός συνδυασμός κατά του φριζαρίσματος; Το έλαιο Αβοκάντο και το βούτυρο Καριτέ που θα βρεις στη σειρά Βotanic Therapy Avocado Oil & Shea Butter. Χαρίζει εντατική θρέψη και δρα ως θεραπεία κατά της ξηρότητας, για μαλλιά χωρίς φριζάρισμα. Για μέγιστο αποτέλεσμα συνδύασε το σαμπουάν εντατικής θρέψης και το conditioner της σειράς με χρήση της μάσκας δύο φορές την εβδομάδα. Μπορείς να δοκιμάσεις και την σειρά Coconut Milk & Macadamia, ώστε να δεις μηπως σου ταιριάζει περισσότερο στα μαλλιά σου.