ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ανάλαφρη σύνθεση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και υψηλή προστασία σε ένα προϊόν.

Η αντηλιακή προστασία δεν αφορά μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές, και στην έκθεση στον ήλιο στην παραλία ή στην πισίνα. Περίπου το 80% της έκθεσης σε UV ακτινοβολία συμβαίνει μέσα στην πόλη, καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και η έκθεση της επιδερμίδας στην υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι παράγοντες που συντελούν εξίσου στην ανάγκη για υψηλή αντηλιακή προστασία σε καθημερινή βάση.

Για αυτό το λόγο, η Garnier Ambre Solaire ενισχύει τη σειρά SUPER UV, ενσωματώνοντας την τεχνολογία NΕTLOCK και εμπλουτίζοντας τις συνθέσεις της με ενεργά συστατικά, όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η Γλυκερίνη, προσφέροντας στοχευμένη και ολοκληρωμένη φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Πώς λειτουργεί;

Η Τεχνολογία NETLOCK αιχμαλωτίζει τα έλαια και τις ακτίνες UV σε μικροκρυστάλλους οι οποίοι  δημιουργούν ένα πλέγμα στην επιδερμίδα  βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέροντας παράλληλα υψηλή UVB & UVA προστασία. Οι μικροκρύσταλλοι σχηματίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό πλέγμα το οποίο μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέρει κάλυψη μακράς διαρκείας.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
  • Σύνθεση μακράς διαρκείας
  • Υψηλή αντοχή στο νερό 
  • Αντοχή στον ιδρώτα και την άμμο 
  • 0% λιπαρότητα, 0% κολλώδης υφή

Classics
Classics
Classics
Suncare-Classics
Classics
Classics