Μικκύλια

Το μικκυλιακό νερό, υπήρξε από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς στη Γαλλία, ώσπου μαθεύτηκε αποτελεσματικό είναι στη χρήση και βρέθηκε σε κάθε ρουτίνα περιποίησης.

Περισσότερα για τα Μικκύλια

Ωστόσο, παρά το πόσο δημοφιλές είναι το μικκυλιακό νερό, το τι είναι τα μικκύλια και πώς ακριβώς λειτουργούν είναι κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό. Είμαστε λοιπόν εδώ για να απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με ένα από τα πιο αγαπητά προϊόντα περιποίησης.

Μικκύλια Garnier
Συχνές Ερωτήσεις
 • Τα μικκύλια σχηματίζονται από επιφανειοδραστικά μόρια (μη σαπωνοειδείς καθαριστικοί παράγοντες). Αυτά τα επιφανειοδραστικά, τα οποία αποτελούνται από μια υδρόφιλη κεφαλή (που αγαπά το νερό) και μια λιπόφιλη ουρά (που αγαπά τα έλαια), ενώνονται σχηματίζοντας μικκύλια. Αυτά τα μικκύλια έλκουν τους ρύπους σαν μαγνήτης και τους παγιδεύουν περικλείοντάς τους μέσα σε μια σφαίρα. Έτσι, επιτρέπουν την απομάκρυνσή τους από την επιφάνεια της επιδερμίδας με αποτελεσματικό αλλά και ήπιο τρόπο.
 • Το μικκυλιακό νερό είναι μια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη να καθαρίζει την επιδερμίδα και να απομακρύνει το μακιγιάζ. Δεν είναι λοιπόν απλώς μια κλασσική τονωτική λοσιόν! Περιέχει μικκύλια –εξ ου και το όνομά του–, δομές αόρατες με γυμνό μάτι που διασπείρονται μέσα σε νερό.

  Αυτά τα μικκύλια εμπεριέχονται στη βέλτιστη συγκέντρωση στη σύνθεση του μικκυλιακού νερού, ώστε να εξασφαλίζεται η εύκολη απομάκρυνση του μακιγιάζ, του σμήγματος, των ρύπων, της σκόνης και άλλων ακαθαρσιών.

  Ένα βασικό στοιχείο που πρέπει να επισημάνουμε για το μικκυλιακό νερό είναι ότι οι περισσότερες συνθέσεις είναι αρκετά απλές. Για παράδειγμα, το κλασσικό Micellar Water της Garnier περιέχει μόνο 7 συστατικά –που στην πλειονότητά τους είναι κεκαθαρμένο νερό και μη σαπωνοειδή επιφανειοδραστικά, μαζί με ενυδατικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη για ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας.
 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για ευαίσθητα μάτια και για χρήστες φακών επαφής, το Micellar Water της Garnier μπορεί να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ για καθαρισμό και αναζωογόνηση της επιδερμίδας ή για αφαίρεση του μακιγιάζ. Η σύνθεσή του είναι απαλή με την επιδερμίδα και δεν προκαλεί ξηρότητα.
 • Το Micellar Water μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους –με πρώτο και καλύτερο την αφαίρεση του μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε το ως πρώτο βήμα στη βραδινή σας ρουτίνα περιποίησης, για να απομακρύνετε όλο το μέικαπ, τις σκιές, τη μάσκαρα και το αντιηλιακό που βάλατε νωρίτερα μέσα στη μέρα. Ρίξτε λίγο Micellar Water σε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο δισκίο και έπειτα περάστε σε όλο το πρόσωπο.

  Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε το πρωί, για καθαρισμό και αναζωογόνηση. Απλώς περάστε σε όλο το πρόσωπο με ένα επαναχρησιμοποιήσιμο δισκίο, και έπειτα συνεχίστε με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησής σας. Το Micellar Water δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, οπότε είναι πραγματικά ο πιο γρήγορος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας!

  Το Micellar Water είναι ένα προϊόν all-in-1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για καθαρισμό όσο και για ντεμακιγιάζ, με μία μόνο κίνηση, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Ανακαλύψτε και τα υπόλοιπα συστατικά μας

Προβολή συστατικών