Νέα Σειρά κατά των Ατελειών Από Την Garnier με την αποτελεσματικότητα του Άνθρακα

Ανακάλυψε τη δύναμη του άνθρακα στη καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Νέα σειρά GARNIER κατά των ατελειών εμπλουτισμένη με άνθρακα. Ιδανική για επιδερμίδες με τάση για ακμή.

Η ρουτίνα περιλαμβάνει:

Τον 1ο μας Ορό με μαύρο χρώμα, που εμπεριέχει  4% [ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ+AHA (γλυκολικό οξύ)+BHA(σαλικυλικό οξύ)] που είναι εμπλουτισμένος με Άνθρακα.

Το Νέο MICELLAIRE Water με JELLY υφή, με Άνθρακα και Σαλικυλικό Οξύ, συστατικά γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ικανότητες, που βοηθούν στην μείωση και την εξάλειψη της εμφάνισης των ατελειών στην επιδερμίδα.

Και συμπληρώνεται με την ήδη γνωστή Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα, Εκχύλισμα Μαύρης Άλγης &Υαλουρονικό Οξύ.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Serum Charcoal
Serum Charcoal
Micellaire Charcoal
cruetly free

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

Μειώνει τη φλεγμονή, αποφράσσει τους πόρους και αποτρέπει τη νέα ακμή με την απομάκρυνση των νεκρών κύτταρων του δέρματος 1.

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

Βοηθά στον καθαρισμό του δέρματος και στην απορρόφηση του υπερβολικού σμήγματος.

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ -44% ΑΤΕΛΕΙΕΣ -41% ΣΗΜΑΔΙΑ

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

BHA (ΣΑΛΥΚΙΛΙΚΟ ΟΞΥ) [Αντιβακτηριδιακό συστατικό – μειώνει τη φλεγμονή της ακμής και την παραγωγή λιπαρότητας του δέρματος]

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ [Καταπραΰνει και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος]

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

Ο Νέος Μάυρος Ορός προσφέρει την αποτελεσματική συνθεση κατά των ατελειών. Το ΑΗΑ είναι γνωστό για την απολέπιση της θαμπής και ανομοιόμορφης επιδερμίδας. Το BHA (Σαλικυλικό Οξύ) βοηθά να μειωθούν τα σπυράκια και οι πόροι, ενώ η Νιασιναμίδη καταπραΰνει την επιδερμίδα. Ο Άνθρακας είναι φυσικής προέλευσης συστατικό που καθαρίζει την επιδερμίδα και απομακρύνει τη λιπαρότητα. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*** Σε 7 ημέρες***. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομαλή και βελτιώνεται ο χρωματικός τόνος. Σε 28 ημέρες, τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα, οι πόροι, τα εναπομείναντα σημάδια** και η ερυθρότητα μειώνονται*. Η σύνθεσή μας είναι δερματολογικά ελεγμένη και σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Αυτή η γρήγορα απορροφούμενη λεπτόρρευστη μαύρη σύνθεση δεν αφήνει εμφανές μαύρο κατάλοιπο ή κολλώδη αίσθηση. Cosmetoclinical test, 37 volunteers, twice daily application 21 days. **Contrast between residual mark and spotless area, Clinical Test, 55 volunteers, twice daily application for 42 days. ***Consumer test, 155 volunteers. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στην Garnier, έχουμε δεσμευτεί να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό και κοινωνικό προφίλ των προϊόντων μας και να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές μας δίνοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές. Γι' αυτό, αναπτύξαμε ένα νέο σύστημα επισήμανσης που παρέχει πλήρη και διαφανή ενημέρωση για τον περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των προϊόντων μας, με σαφή και συγκριτικό τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

PIL Section

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμπερή Επιδερμίδα με τη δύναμη της Βιταμίνης C
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
article image skincare women
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
article image
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ