first fixed slider

Νέα Σειρά κατά των Ατελειών Από Την Garnier με την αποτελεσματικότητα του Άνθρακα

Ανακάλυψε τη δύναμη του άνθρακα στη καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Νέα σειρά GARNIER κατά των ατελειών εμπλουτισμένη με άνθρακα. Ιδανική για επιδερμίδες με τάση για ακμή.

Η ρουτίνα περιλαμβάνει:

Τον 1ο μας Ορό με μαύρο χρώμα, που εμπεριέχει  4% [ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ+AHA (γλυκολικό οξύ)+BHA(σαλικυλικό οξύ)] που είναι εμπλουτισμένος με Άνθρακα.

Το Νέο MICELLAIRE Water με JELLY υφή, με Άνθρακα και Σαλικυλικό Οξύ, συστατικά γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ικανότητες, που βοηθούν στην μείωση και την εξάλειψη της εμφάνισης των ατελειών στην επιδερμίδα.

Και συμπληρώνεται με την ήδη γνωστή Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα, Εκχύλισμα Μαύρης Άλγης &Υαλουρονικό Οξύ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

Μειώνει τη φλεγμονή, αποφράσσει τους πόρους και αποτρέπει τη νέα ακμή με την απομάκρυνση των νεκρών κύτταρων του δέρματος 1.

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

Βοηθά στον καθαρισμό του δέρματος και στην απορρόφηση του υπερβολικού σμήγματος.

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ -44% ΑΤΕΛΕΙΕΣ -41% ΣΗΜΑΔΙΑ

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

BHA (ΣΑΛΥΚΙΛΙΚΟ ΟΞΥ) [Αντιβακτηριδιακό συστατικό – μειώνει τη φλεγμονή της ακμής και την παραγωγή λιπαρότητας του δέρματος]

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ [Καταπραΰνει και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος]

Charcoal: Κατά των Ατελειών Προσώπου με 'Ανθρακα

Ο Νέος Μάυρος Ορός προσφέρει την αποτελεσματική συνθεση κατά των ατελειών. Το ΑΗΑ είναι γνωστό για την απολέπιση της θαμπής και ανομοιόμορφης επιδερμίδας. Το BHA (Σαλικυλικό Οξύ) βοηθά να μειωθούν τα σπυράκια και οι πόροι, ενώ η Νιασιναμίδη καταπραΰνει την επιδερμίδα. Ο Άνθρακας είναι φυσικής προέλευσης συστατικό που καθαρίζει την επιδερμίδα και απομακρύνει τη λιπαρότητα. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*** Σε 7 ημέρες***. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομαλή και βελτιώνεται ο χρωματικός τόνος. Σε 28 ημέρες, τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα, οι πόροι, τα εναπομείναντα σημάδια** και η ερυθρότητα μειώνονται*. Η σύνθεσή μας είναι δερματολογικά ελεγμένη και σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Αυτή η γρήγορα απορροφούμενη λεπτόρρευστη μαύρη σύνθεση δεν αφήνει εμφανές μαύρο κατάλοιπο ή κολλώδη αίσθηση. Cosmetoclinical test, 37 volunteers, twice daily application 21 days. **Contrast between residual mark and spotless area, Clinical Test, 55 volunteers, twice daily application for 42 days. ***Consumer test, 155 volunteers. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στην Garnier, έχουμε δεσμευτεί να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό και κοινωνικό προφίλ των προϊόντων μας και να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές μας δίνοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές. Γι' αυτό, αναπτύξαμε ένα νέο σύστημα επισήμανσης που παρέχει πλήρη και διαφανή ενημέρωση για τον περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των προϊόντων μας, με σαφή και συγκριτικό τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

PIL Section
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
 • Ο άνθρακας είναι ένα συστατικό με ευεργετικές ιδιότητες και σημαντικά οφέλη για την επιδερμίδα, καθώς βοηθά στον καθαρισμό της επιδερμίδας και στην απορρόφηση του υπερβολικού σμήγματος ειδικα στις λιπαρές επιδερμίδες. Απομακρύνει σκόνη, ρύπους και μακιγιάζ. Βοηθά την επιδερμίδα να «αναπνεύει» σωστά, ενώ παράλληλα αποσυμφορίζει τους φραγμένους πόρους αποτρέποντας τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων και χαρίζοντας στην επιδερμίδα ματ υφή και υγιή όψη. Αν επιθυμείς να ανακαλύψεις και εσύ την δύναμη του άνθρακα στην καθημερινή σου ρουτίνα, δοκίμασε τη νέα σειρά κατά των ατελειών από την Garnier εμπλουτισμένη με άνθρακα.
 • Αν επιθυμείς ματ επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την νέα σειρά κατά των ατελειών από την Garnier εμπλουτισμένη με άνθρακα. Τα προίοντα της σειράς όπως ο Ορός Προσώπου και το Micellaire καθαρισμού συμβάλλουν στη μείωση των ατέλειων κατά 44% και η σειρά περιλαμβάνει:

  1. Νερό Καθαρισμού Micellaire με Άνθρακα
  2. Μαύρο Ορό Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα
  3. Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα
 • Η Νιασιναμίδη, γνωστή και ως βιταμίνη Β3, είναι μια ουσία η οποία καταπραΰνει και εξομαλύνει τον τόνο της επισερμίδας. Ο Νέος Μαύρος Ορός από την Garnier περιέχει νιασιναμίδη και είναι κατάλληλος για την μείωση των ατελειών.
 • Τα μαύρα στίγματα εμφανίζονται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας· σε κάποιους λιγότερο και σε άλλους περισσότερο. Είναι πόροι του δέρματος που φράσσουν από σμήγμα, λιπαρότητα, νεκρά κύτταρα, αλλά και από προϊόντα μακιγιάζ. Εντοπίζονται εύκολα στο δέρμα, καθώς έχουν σκούρο χρώμα και προεξέχουν ελαφρά.
 • Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για επιδερμίδες με τάση για ακμή, να ακολουθείται μια σταθερή και συστηματική ρουτίνα περιποίησης και καθαρισμού της επιδερμίδας. Η Garnier με τη νέα σειρά σειρά κατά των ατελειών εμπλουτισμένη με άνθρακα προσφέρει τη λύση στο πρόβλημα αυτό. Η ρουτίνα της συγκεκριμένης σειράς περιλαμβάνει: 

  1. Νερό Καθαρισμού Micellaire με Άνθρακα
  2. Μαύρο Ορό Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα
  3. Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα.
 • Αν επιθυμείς να απαλλαγείς από τα σημάδια της ακμής, η Garnier σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τον Νέο Ορό Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα. Ο ορός εγγυάται αποδεδειγμένα αποτελέσματα βασισμένα σε κλινικά τεστ. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν αισθητή μείωση των ατελειών του προσώπου, όπως ατέλειες, πόροι, εναπομείναντα σημάδια και ερυθρότητα κατά 44%.