Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Garnier δημιουργεί πρωτοποριακά  καλλυντικά που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη του στον τομέα της ομορφιάς. Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες, η μάρκα αναπτύσσεται με ένα νεανικό και απόλυτα αισιόδοξο πνεύμα.

Η Garnier δημιουργήθηκε στο Blois το 1904 και έλαβε το όνομα του ιδρυτή της, Alfred Amour Garnier. Η τεχνογνωσία της έχει επεκταθεί και καλύπτει αρκετούς τομείς του χώρου της ομορφιάς με εμβληματικά και παγκοσμίου φήμης προϊόντα για περιποίηση μαλλιών, styling, βαφές, περιποίηση προσώπου και σώματος, αντηλιακή φροντίδα και αποσμητικά. 

Η αποστολή της Garnier 
Ο εκδημοκρατισμός της ομορφιάς για το ευρύ κοινό και η δημιουργία προσιτών, κορυφαίων καινοτομιών. Η διερεύνηση των απόψεων των καταναλωτών βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων της. Η Garnier ανέκαθεν έδινε σημασία στις απόψεις των καταναλωτών και αυτή η προσεκτική και παγκόσμια προσήλωσή της επέτρεψε να δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση μαζί τους ώστε να τους προσφέρει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή τους απλούστερη.