αρχή
τέλος
btn-restart
 • site-banner-BB-1900x360

      
  ΒΡΕΣ
  ΤΙ ΣΟΥ
  ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
  Μάθε εδώ
 • MicellarCleansingWater_Desktop

   

  Η εύκολη λύση στο ντεμακιγιάζ!

  Νερό Micellaire 3 Σε 1
  Με 1 κίνηση αφαιρεί το μακιγιάζ,
  απομακρύνει τους ρύπους, καταπραΰνει.
   
  ΒΡΕΣ
  ΤΙ ΣΟΥ
  ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
  Μάθε εδώ
 • SKIN_ACTIVE_Desktop

   

  Παραπάνω από μια απλή ενυδατική

   
  ΒΡΕΣ
  ΤΙ ΣΟΥ
  ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
  Μάθε εδώ
 • pureActive_3in1_Desktop

   

  Γνωρίστε την τριπλή δύναμη
  mineral & σαλικυλικό οξύ


   
  ΒΡΕΣ
  ΤΙ ΣΟΥ
  ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
  Μάθε εδώ

Η Φιλοσοφία μας για την Περιποίηση του Προσώπου

 • philo-1

  ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

  Στη Garnier SkinActive, γνωρίζουμε ότι η όμορφη επιδερμίδα σημαίνει λαμπερή όψη χωρίς ατέλειες, χωρίς ορατούς πόρους, χωρίς δυσχρωμίες και σημάδια κόπωσης. Η όμορφη επιδερμίδα δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Γι' αυτό η Garnier δημιούργησε την SkinActive: μια σειρά προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε τρόπο ζωής, που περιέχουν αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης σε συνδυασμό με γνωστά ενεργά συστατικά καλλυντικής δράσης, για να χαρίζουν στην επιδερμίδα λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα κάθε μέρα.
  READ ARTICLE
 • philo-2

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Στη Garnier SkinActive, επιλέγουμε καρπούς, σπόρους, λουλούδια και άνθη άριστης ποιότητας και εκχυλίζουμε τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους για να προστατέψουμε την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται καθημερίνα. Για βέλτιστη απόδοση, τα συστατικά αυτά συνδυάζονται με αναγνωρισμένα ενεργά συστατικά καλλυντικής δράσης, όπως τη γλυκερίνη για ενυδάτωση και το σαλικυλικό οξύ για τη μείωση των ατελειών. Ο συνδυασμός των αντιοξειδωτικών λειτουργεί συνεργιστικά με τα συστατικά καλλυντικής δράσης, για να εξασφαλίσει τη μακρά αποτελεσματικότητα της σύνθεσης.
  READ ARTICLE
 • philo-3

  ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ

  Η Garnier αναπτύσσει συνθέσεις με ευχάριστη και ασφαλή δράση στην επιδερμίδα. Τα προϊόντα SkinActive δοκιμάζονται από μια ομάδα γυναικών –εκ των οποίων τουλάχιστον το 50% αναφέρουν ότι έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα-, ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητά τους για κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι υφές είναι ανάλαφρες, απαλές στην επιδερμίδα, ευχάριστες στην αφή, και δεν αφήνουν λιπαρότητα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε στο πλαίσιο ενός προγράμματος περιποίησης.
  READ ARTICLE
 • philo-4

  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  Συνδυάζουμε την αυθεντική δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία με την αποκλειστική, προηγμένη τεχνολογία. Οι έντονες, φυσικές, διακριτικές ή φωτεινές αποχρώσεις των βαφών μαλλιών θα ικανοποιήσουν κάθε χρωματική επιθυμία.
  READ ARTICLE
 • Slide_Article_SkinActive

   

  Φυσική δράση για όμορφη επιδερμίδα

   
   

ΜΑΡΚΕΣ GARNIER