ingredient-aloeingredient-aloeingredient-aloe Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου με ΑλόηΓαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου με ΑλόηΓαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου με Αλόη Garnier PIL AGarnier PIL AGarnier PIL A Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Garnier 96% Naturals Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου με Αλόη

Γαλάκτωμα Καθαρισμού από τη Garnier με 96% φυσικά συστατικά, εμπλουτισμένο με Εκχύλισμα Αλόης. Κατάλληλο για Κανονική και Μικτή Επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Μέγεθος
200ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το καθαριστικό γαλάκτωμα προσώπου με εκχύλισμα καταπραϋντικής φυσικής αλόης ανήκει στη νέα γενιά ενυδατικών καθαριστικών συνθέσεων της Garnier, που αποτελούνται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. Εμπλουτισμένο με φυσικά αντιοξειδωτικά, συμβάλλει στην καθημερινή προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιαζ και ενυδατώνει σε βάθος. Η εξειδικευμένη σύνθεσή του με Αλόη καταπραϋνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Για μέγιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το σε συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα Αλόης της σειράς Botanicals, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας τα οφέλη μίας ολοκληρωμένης ρουτίνας περιποίησης. Η επιδερμίδα αναζωογονείται, φαίνεται πιο ξεκούραστη και ενισχύεται η φυσική της λάμψη.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε ένα δισκίο βαμβακιού και εμποτίστε το με το προϊόν. Αφαιρέστε το μακιγιάζ και απομακρύνετε τους ρύπους από το πρόσωπό σας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στην Πολωνία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίηση της επιδερμίδας σας!