ingredient-roseingredient-roseingredient-rose Λοσιόν Καθαρισμού Προσώπου με ΡοδόνεροΛοσιόν Καθαρισμού Προσώπου με ΡοδόνεροΛοσιόν Καθαρισμού Προσώπου με Ροδόνερο Garnier PIL AGarnier PIL AGarnier PIL A Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Garnier 96% Naturals Λοσιόν Καθαρισμού Προσώπου με Ροδόνερο

Τονωτική Λοσιόν Καθαρισμού από τη Garnier με 96% φυσικά συστατικά, εμπλουτισμένο με Εκχύλισμα Ροδόνερου. Κατάλληλο για Ξηρή και Ευαίσθητη Επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Μέγεθος
200ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτή η καθαριστική λοσιόν προσώπου με Ροδόνερο ανήκει στη νέα γενιά ενυδατικών καθαριστικών συνθέσεων της Garnier, που αποτελούνται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. Εμπλουτισμένη με φυσικά αντιοξειδωτικά, συμβάλλει στην καθημερινή προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, τονώνει και  αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ.  Η εξειδικευμένη σύνθεσή της με Ροδόνερο, γνωστό για τις καταπραϋντικές ιδιότητές του, ενυδατώνει την επιδερμίδα βοηθώντας την να ανακτήσει τη φρεσκάδα και την απαλότητά της. Για μέγιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το σε συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα με Ροδόνερο της σειράς Botanicals, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας τα οφέλη μίας ολοκληρωμένης ρουτίνας περιποίησης. Η επιδερμίδα αναζωογονείται, φαίνεται πιο ξεκούραστη και ενισχύεται η φυσική της λάμψη.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε ένα δισκίο βαμβακιού και εμποτίστε το με το προϊόν. Αφαιρέστε το μακιγιάζ και απομακρύνετε τους ρύπους από το πρόσωπό σας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στην Πολωνία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.