Γαλάκτωμα Αντηλιακής Προστασίας με SPF 30Γαλάκτωμα Αντηλιακής Προστασίας με SPF 30Γαλάκτωμα Αντηλιακής Προστασίας με SPF 30 Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF 30 BOPΑντηλιακό Γαλάκτωμα SPF 30 BOPΑντηλιακό Γαλάκτωμα SPF 30 BOP

Ambre Solaire Classics Γαλάκτωμα Αντηλιακής Προστασίας με SPF 30

Το κλασσικό αγαπημένο Γαλάκτωμα Ambre Solaire με Υψηλή Αντηλιακή Προστασία SPF30, συνδυάζει προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Μέγεθος
200 ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γαλάκτωμα σώματος με υψηλή αντηλιακή προστασία SPF30. Αυτό το υπερ-ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα Garnier Ambre Solaire SPF30 παρέχει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.  Προηγμένη προστασία από τις άμεσες επιβλαβείς επιπτώσεις από τις ακτίνες UVB, καθώς και προστασία από μακροχρόνιες βλάβες και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλούνται από τις ακτίνες UVA.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένων των ανοιχτόχρωμων. Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ φυσικής προέλευσης, γνωστό για τις καταπραϋντικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και αποτρέπει την αφυδάτωση. Η επιδερμίδα παραμένει απαλή και ενυδατωμένη για έως και 24 ώρες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.