Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF20 για Προστασία και ΕνυδάτωσηΑντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF20 για Προστασία και ΕνυδάτωσηΑντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF20 για Προστασία και Ενυδάτωση Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF20 για Προστασία και Ενυδάτωση BackΑντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF20 για Προστασία και Ενυδάτωση BackΑντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF20 για Προστασία και Ενυδάτωση Back A+ PILA+ PILA+ PIL Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Ambre Solaire Classics Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF20 για Προστασία και Ενυδάτωση

Το κλασικό αγαπημένο Γαλάκτωμα Ambre Solaire με Δείκτη Αντηλιακής Προστασίας SPF20, συνδυάζει προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου και εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Μέγεθος
200 ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το κλασικό γαλάκτωμα Ambre Solaire της σειράς Hydra 24, προστατεύει την επιδερμίδα από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία με δείκτη προστασίας SPF20. Εύκολο στην εφαρμογή, απλώνεται ευχάριστα στην επιδερμίδα, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λευκά σημαδια. Επιδερμίδα ενυδατωμένη και προστατευμένη από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.