Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 50Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 50Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 50 Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 50Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 50Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 50

Ambre Solaire Classics Αντηλιακό Γαλάκτωμα με SPF 50

Το κλασσικό αγαπημένο Γαλάκτωμα Ambre Solaire με Πολύ Υψηλή Αντηλιακή Προστασία SPF50, συνδυάζει προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Μέγεθος
200 ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γαλάκτωμα σώματος με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+. Αυτό το υπερ-ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα Garnier Ambre Solaire SPF 50+ παρέχει πολύ υψηλή προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία. Προηγμένη προστασία από τις άμεσες επιβλαβείς επιπτώσεις από τις ακτίνες UVB, καθώς και προστασία από μακροχρόνιες βλάβες και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλούνται από τις ακτίνες UVA.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένων των πολύ ανοιχτόχρωμων. Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ φυσικής προέλευσης, γνωστό για τις καταπραϋντικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και αποτρέπει την αφυδάτωση. Η επιδερμίδα παραμένει απαλή και ενυδατωμένη για έως και 24 ώρες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.