Επανορθωτική Κρέμα Προσώπου με Έλαιο Σπόρου ΚάνναβηςΕπανορθωτική Κρέμα Προσώπου με Έλαιο Σπόρου ΚάνναβηςΕπανορθωτική Κρέμα Προσώπου με Έλαιο Σπόρου Κάνναβης Garnier PIL AGarnier PIL AGarnier PIL A Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Garnier BIO Επανορθωτική Κρέμα Προσώπου με Έλαιο Σπόρου Κάνναβης

Επανορθωτική ενυδατική κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με Βιολογικό Έλαιο Σπόρου Κάνναβης + Βιταμίνη Ε. Επανορθώνει τις λεπτές γραμμές, ενυδατώνει και καταπραΰνει την Στρεσσαρισμένη επιδερμίδα. 

Μέγεθος
50 ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επιδερμίδα μας είναι εκτεθιμένη κάθε μέρα σε εξωτερικές επιθέσεις. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, το άγχος, η έλλειψη ύπνου προκαλούν φυσικό στρες στην επιδερμίδα μας. Μια Στρεσσαρισμένη επιδερμίδα γίνεται ξηρή και ευαίσθητη ενώ παρουσιάζει 2 φορές πιο γρήγορα σημάδια γήρανσης. 

Γι' αυτό, επιστρατεύσαμε το πλέον διαδεδομένο συστατικά ενάντια στο Στρές με στόχο να χαρίσουμε εξαιρετική περιποίηση και ενυδάτωση σε κάθε Στρεσσαρισμένη Επιδερμίδα.

Η Επανορθωτική Κρέμα Προσώπου GARNIER BIO HEMP είναι εμπλουτισμένη με Βιολογικό Έλαιο Σπόρου Κάνναβης και Βιταμίνη Ε. Επανορθώνει τα σημάδια του στρες, ενυδατώνει και γεμίζει τις λεπτές γραμμές. 

Η Επανορθωτική Κρέμα BIO HEMP είναι το 1ο προϊόν απο τη Garnier που κυκλοφορεί σε ΧΑΡΤΙΝΟ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ, υποστηρίζοντας τη δέσμευση της Garnier στην Green Beauty. Το σωληνάριο είναι κατασκευασμένο με 49% λιγότερο πλαστικό και με απόλυτο σεβασμό απέναντι στη φύση και τις κοινότητες. 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.