Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό ΆνθρακαΥφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό ΆνθρακαΥφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Tissue Mask Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα

Υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης & detox καθαρισμού, εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Μαύρης Άλγης &Υαλουρονικό Οξύ. Ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ την αφήνει καθαρή χωρίς λιπαρότητα.

Μέγεθος
28 gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δοκίμασε τη μαύρη υφασμάτινη μάσκα προσώπου Charcoal της Garnier, με Μαύρη Άλγη και Υαλουρονικό Οξύ για detox καθαρισμό και εντατική ενυδάτωση σε μόλις 15 λεπτά. Εμπλουτισμένη με την ποσότητα ενός ορού*, περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, LHA και Μαύρη Άλγη τα οποία καθαρίζουν, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και μειώνουν τους πόρους. Κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (1): Μετά απο 15 λεπτά (2): η επιδερμίδα ειναι καθαρή, ενυδατωμένη και μοιάζει φρέσκια. Οι πόροι μειώνονται ορατά. Μετά απο 1 εβδομάδα: (3) Η επιδερμίδα μοιάζει φρέσκια και λεία ενώ έχει καθαρή και υγιή όψη.

**Βάσει της ποσότητας ενός μπουκαλιού ορού 28ml.
**Vegan Σύνθεση: Δεν περιέχει ζωικά συστατικά ή υποπροϊόντα τους.


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Ξεδιπλώστε τη μάσκα. Εφαρμόστε απαλά σε καθαρή επιδερμίδα.
2. Προσαρμόστε την μάσκα στο περίγραμμα του προσώπου σας.
3. Αφήστε την για 15 λεπτά. Αφαιρέστε την μάσκα. Κάντε μασάζ με την ποσότητα προϊόντος που έχει απομείνει στο πρόσωπο, απλώστε την στο λαιμό ή αφαιρέστε την με έναν δίσκο βαμβακιού.