Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με ΑλόηΕνυδατική Κρέμα Ημέρας με ΑλόηΕνυδατική Κρέμα Ημέρας με Αλόη ingredient-aloeingredient-aloeingredient-aloe Garnier PIL AGarnier PIL AGarnier PIL A Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Garnier 96% Naturals Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με Αλόη

Ενυδατική Κρέμα από τη Garnier με 96% φυσικά συστατικά, εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Αλόης. Κατάλληλη για Κανονική και Μικτή Επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένη.

Μέγεθος
50ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτή η ενυδατική Κρέμα Προσώπου από τη Garnier με 96% φυσικά συστατικά, είναι εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Αλόης. Κατάλληλη για Κανονική και Μικτή Επιδερμίδα. Η πλούσια κρέμα ημέρας Aloe  είναι ειδικά σχεδιασμένη να χαρίζει άμεση ενυδάτωση και βελούδινο αποτέλεσμα, χάρη στην πλούσια και εξειδικευμένη σύνθεσή της. Εμπλουτισμένη με φυσικά αντιοξειδωτικά, συμβάλλει στην καθημερινή προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος, ενώ ενυδατώνει σε βάθος και καταπραϋνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος, ξεκούραστη, που ακτινοβολεί λάμψη για έως και 48 ώρες. Η ενυδατική κρέμα προσώπου με Αλόη είναι δερματολογικά ελεγμένη.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε καθημερινά πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίηση της επιδερμίδας σας!