5.32 Κρυστάλλινο Καστανό Χρυσό Color Sensation5.32 Κρυστάλλινο Καστανό Χρυσό Color Sensation5.32 Κρυστάλλινο Καστανό Χρυσό Color Sensation

Βαφή Μαλλιών Color Sensation 5.32 Κρυστάλλινο Καστανό Χρυσό

Έως και 100% κάλυψη λευκών- Λάμψη που ακτινοβολεί - Έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας.

Μέγεθος
MINI KIT

Δες τις παρόμοιες αποχρώσεις

brown swatch

5.32 Κρυστάλλινο Καστανό Χρυσό

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ψάχνετε έντονο χρώμα, κάλυψη  των λευκών και μεγάλη διάρκεια λαμπερού χρώματος που δε ξεθωριάζει; Ανακαλύψτε τη Color Sensation από τη Garnier. Μόνιμη κρέμα βαφή με πέρλες μαργαριταριών και έλαια ανθέων. Αποτέλεσμα  χρώματος που διαρκεί για έως και 10 εβδομάδες χάρη στις χρωστικές μεγάλης διάρκειας. Έντονο χρώμα και κρυστάλλινη λάμψη που δε ξεθωριάζει. Καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά. Μοναδική αίσθηση φροντίδας με +20% κρέμα περιποίησης για ακόμη πιο υγιή όψη των βαμμένων μαλλιών. Ανακαλύψτε τώρα τη Color Sensation 5.32 Κρυστάλλινο Καστανό Χρυσό για έντονο κρυστάλλινα Καστανά Χρυσά μαλλιά με μεγάλη διάρκεια, για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Το μόνο που θα χρειαστείτε για την εφαρμογή της είναι μπολ και πινέλο!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή μπολ & πινέλο. Αναμείξτε την οξειδωτική κρέμα με την κρέμα βαφή μέσα στο μη μεταλλικό μπολ. Εφάρμοσε το μιγμα με μη μεταλλικό πινέλο, ξεκινώντας από τη ρίζα και μετά στα υπόλοιπα μαλλιά. Περιμένετε 30 λεπτά και ξεπλύνετε τα μαλλιά. Εφάρμοστε την κρέμα περιποίησης μετά την βαφή. Ξεπλύνετέ την και είστε έτοιμη.