Η μόνιμη βαφή μαλλιών που μας χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί Η μόνιμη βαφή μαλλιών που μας χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί

Η μόνιμη βαφή μαλλιών που χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί

  

Ποια γυναίκα δεν θέλει όμορφα, υγιή μαλλιά με λαμπερό χρώμα; Η ερώτηση παίρνει μία και μόνο απάντηση: Όλες τα ποθούμε, δεν υπάρχει αμφιβολία, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών που έχει η καθεμιά μας, το haircut ή το φυσικό τους χρώμα. Και, ευτυχώς, η επιθυμία μας αυτή μπορεί εύκολα να γίνει η εικόνα που θα αντικρύζουμε στον καθρέφτη μας κάθε μέρα!

Αν κάπου εδώ σκέφτεσαι ότι το budget σου δυσκολεύει τα πράγματα και μάλλον, το υπέροχο λαμπερό χρώμα που ονειρεύεσαι να αποκτήσεις θα χρειαστεί να περιμένει, πάμε στοίχημα ότι στα επόμενα 3 λεπτά θα έχεις αλλάξει γνώμη- και θα ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις για να αποκτήσεις το haircolor των ονείρων σου! Ας ξεκινήσουμε από κάτι δεδομένο: αν υπάρχει ένα beauty μάθημα που πήραμε στην περίοδο της πανδημίας, αυτό είναι πως μπορούμε να κάνουμε πολλά... θαύματα με τα χεράκια μας, αρκεί α) να γνωρίζουμε τον σωστό τρόπο και β) να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα. Η βαφή στο σπίτι είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες που δίσταζαν να βάψουν μόνες τους τα μαλλιά τους, ότι μπορούν να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν και έξτρα bonus: εξοικονόμηση χρήματος αλλά και χρόνου, αφού μπορούν, στον χρόνο αναμονής, να κάνουν παράλληλα και άλλα πράγματα! Απαραίτητη προϋπόθεση: η επιλογή μιας βαφής μαλλιών για το σπίτι με σύνθεση υψηλών προδιαγραφών που σέβεται την τρίχα τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όσο και μετά, ενώ της χαρίζει ζωηρό, λαμπερό χρώμα.

Είτε, λοιπόν, βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου είτε βρέθηκες σε αυτό το ποστ γιατί σκέφτεσαι σοβαρά να δοκιμάσεις αυτή τη διαδικασία, σου έχουμε μια πρόταση που θα λατρέψουν τα μαλλιά σου-και εσύ- για όλους τους λόγους: πρόκειται για την Garnier Color Sensation, τη μόνιμη βαφή μαλλιών που χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί. Και όταν λέμε διαρκεί, το εννοούμε: μένει ζωηρό και λαμπερό για έως και 10 εβδομάδες (ναι, σωστά διάβασες!), χάρη στα έντονα, νέας γενιάς χρωστικά που περιέχει ενώ προσφέρει και 100% κάλυψη στα λευκά. Η high end σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου που προσφέρει 20% περισσότερη καλλυντική φροντίδα στην τρίχα και χαρίζει μια ευχάριστη ευωδιά στη βαφή. Όσο για τη χρήση της, είναι τόσο απλή όσο θα ήθελες: το μόνο που χρειάζεται να βάλεις εσύ είναι μπολ, πινέλο και... την εφαρμογή- όλα τα υπόλοιπα (οξειδωτική κρέμα, κρέμα βαφή και κρέμα περιποίησης για έξτρα φροντίδα της τρίχας μετά τη βαφή) θα τα βρεις μέσα στο κουτάκι της. Η Garnier Color Sensation κυκλοφορεί σε 18 αποχρώσεις, που καλύπτουν κάθε γούστο και φυσική βάση, ενώ είναι και πολύ οικονομική!  

Τώρα ξέρεις: το πλούσιο, λαμπερό χρώμα μαλλιών που ονειρεύεσαι είναι στο χέρι σου, και δεν είναι θέμα budget αλλά έξυπνης επιλογής!