τι χρωμα να βαψω τα μαλλια μου Τι χρωμα να βαψω τα μαλλια μου

Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;

   

4 συμβουλές από τη Garnier για να βρεις την ιδανική απόχρωση για σένα.

Θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις για να διαλέξετε. Για μια σύνθεση που θρέφει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής, εξερευνήστε την γκάμα αποχρώσεων της Olia. Με 18 αποχρώσεις, από το Ανοιχτό Ξανθό μέχρι το Βαθύ Μαύρο, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε την ιδανική για εσάς. Να πώς!
 
1. Βρείτε τον τόνο της επιδερμίδας σας

Ο τόνος της επιδερμίδας είναι το κλειδί, για να επιλέξετε την απόχρωση Olia που να σας ταιριάζει. Η επιδερμίδα με θερμούς υποτόνους χρειάζεται απαλές, καραμελέ, γήινες αποχρώσεις –εξετάστε το ενδεχόμενο ενός χάλκινου, ή προτιμήστε ένα μελί ξανθό ή ένα σκούρο καστανό. Αν η επιδερμίδα σας έχει ψυχρούς υποτόνους, τότε θα σας ταιριάζει περισσότερο ένα σαντρέ ξανθό ή τα καστανά και τα κόκκινα με βιολέ τόνους.
 
2. Αναδείξτε τα μάτια σας

Λένε ότι τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα αναδείξετε. Οι γυναίκες με πράσινα μάτια μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα όταν επιλέγουν φλογερές κόκκινες αποχρώσεις, ενώ ένα καραμελέ ξανθό τονίζει τέλεια τα γαλανά μάτια. 

3. Ακολουθήστε το στυλ σας

Το χρώμα των μαλλιών σας αποτελεί προέκταση της προσωπικότητάς σας, οπότε τολμήστε τα έντονα χρώματα αν αυτά σας αρέσουν! Οι οδηγίες χρήσης της βαφής Olia είναι απλές και κατανοητές, κι έτσι θα απογειώσετε ένα ζωηρό μαονί ή ένα εκρηκτικό κόκκινο σε χρόνο μηδέν. 
 
4. Χρησιμοποιήστε το Color Match για να βρείτε την απόχρωση σας!

Το Color Match από τη Garnier θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εύκολα την ιδανική απόχρωση. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και απαντήστε σε δυο απλές ερωτήσεις: «Ποιο είναι το φυσικό σας χρώμα;» και «Έχετε λευκά;». Στη συνέχεια, απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, και το Color Match σας προτείνει τις ιδανικές αποχρώσεις Olia για εσάς. Έπειτα, με τη Ζωντανή Δοκιμή , έχετε τη δυνατότητα να το δείτε πάνω σας live. Τόσο απλά!
 
Κάντε την επόμενη αλλαγή στο χρώμα σας χωρίς κανένα άγχος, με την Olia από τη Garnier.