Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των Κηλίδων Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των Κηλίδων Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των Κηλίδων Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των Κηλίδων Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των Κηλίδων Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των ΚηλίδωνΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των Κηλίδων

Super UV Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Κατά των Κηλίδων

Αντηλιακή κρέμα προσώπου Ambre Solaire SPF50+ για υψηλή αντηλιακή προστασία και αποτελεσματικότητα κατά των κηλίδων.

Μέγεθος
40ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Ambre Solaire SPF50+ κατά των κηλίδων είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Η σύνθεση προσφέρει πολύ υψηλή προστασία SPF για να βοηθήσει στην πρόληψη των καφέ κηλίδων που προκαλούνται από τον ήλιο, ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες. Η εξαιρετικά ελαφριά υφή της απορροφάται άμεσα και προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση. Μηδέν υπολείμματα. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.