Παιδικά αντηλιακά για ευαίσθητες επιδερμίδες! Παιδικά αντηλιακά για ευαίσθητες επιδερμίδες!

Παιδικά αντηλιακά για ευαίσθητες επιδερμίδες!

  

Από τις πιο όμορφες και τρυφερές εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού είναι εκείνη με τα γελαστά προσωπάκια των παιδιών δίπλα στο κύμα, να χτίζουν κάστρα στην άμμο με προσήλωση μικρού αρχιτέκτονα, να παίζουν ανέμελα ατέλειωτες ώρες μέσα στη θάλασσα με τους φίλους τους και μετά, πάλι έξω με ένα παγωτό χωνάκι να λιώνει στο χέρι κάτω από τον ζεστό ήλιο...

Όμως, όση αθωότητα ακτινοβολεί αυτό το σκηνικό, άλλο τόσο κίνδυνο κρύβει στην άλλη όψη του που έχει να κάνει με -τι άλλο;- τον ίδιο τον πρωταγωνιστή του καλοκαιριού: τον ήλιο! Οι επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιδερμίδα δεν κάνουν διακρίσεις: αφορούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά και, μάλιστα, η σωστή αντηλιακή προστασία της παιδικής επιδερμίδας είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της στο μέλλον! Για αυτό και οι δερματολόγοι τονίζουν με έμφαση πόσο απαραίτητη είναι η χρήση του σωστού αντηλιακού, με τον σωστό τρόπο, από την πρώτη μέρα που ένα παιδί θα βρεθεί κάτω από τον ήλιο – αλλά και για όλη την μετέπειτα ζωή του, φυσικά, μια που η επαφή μας με τον ήλιο είναι αναπόφευκτη αλλά και απολύτως απαραίτητη για την υγεία μας συνολικά.

Μπορεί, λοιπόν, το... κυνηγητό στην παραλία για να καταφέρετε να απλώσετε το αντηλιακό στον μικρό θησαυρό σας να είναι αναπόφευκτο, είναι όμως απολύτως απαραίτητο προκειμένου να προφυλάξετε την ευαίσθητη επιδερμίδα του από το ηλιακό έγκαυμα. Και σε αυτή την αποστολή, το παιδικό αντηλιακό που θα επιλέξετε και θα εμπιστευτείτε, θα γίνει το δεξί σας χέρι!

Η Νο 1 σειρά αντηλιακών Garnier Ambre Solaire, η οποία μετράει δεκαετίες στην έρευνα και την καινοτομία στην προστασία από τον ήλιο, δεν θα μπορούσε να μην επικεντρώσει την προσοχή της και στο παιδικό suncare, υπογράφοντας συνθέσεις τις οποίες μπορείτε να εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Η αντηλιακή σειρά Sensitive Advanced Kids, για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, στηρίζεται σε μια τεχνολογία νέας γενιάς, τη Netlock Technology, η οποία δημιουργεί ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας στην επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο. Προσφέρει βελτιωμένη κάλυψη και ισχυρή προστασία, εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή στην επιδερμίδα, εγκλωβίζει τη λιπαρότητα σε σταγονίδια εξασφαλίζοντας μη λιπαρή υφή ενώ είναι ανθεκτική στο νερό (80 λεπτά), την άμμο, το αλάτι και το χλώριο. Επιπλέον, το ιδιαίτερα λεπτό, αλλά αποτελεσματικό, φιλμ προστασίας με το οποίο αγκαλιάζει την παιδική επιδερμίδα, της επιτρέπει να αναπνέει και κάνει την παρουσία της… αόρατη, χωρίς να αφήνει ούτε υποψία από λευκά σημάδια.

Η σειρά – η οποία είναι δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένη- διαθέτει αντηλιακά με  SPF50+, σύμφωνα με τις υποδείξεις της επιστημονικής κοινότητας για την παιδική επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο, και σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές σε υφές.

Επιλέξτε ανάμεσα στο Παιδικό Αντηλιακό Spray Trigger SPF50+ σε οικογενειακή συσκευασία των 300ml με αντλία Trigger, το Αντηλιακό Σπρέι για Παιδιά SPF50+ (200ml), το Παιδικό Αντηλιακό Anti-Sand Spray SPF50+ για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στην παραλία και μεγάλη αντοχή στην άμμο, το Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50+ με ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως και είναι επίσης πολύ ανθεκτικό στο νερό και στην άμμο.

Υπάρχουν, όμως, ακόμα δύο λόγοι για να εμπιστευτείτε την παιδική αντηλιακή σειρά Sensitive Advanced Kids: ο ένας είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι επισήμως εγκεκριμένα από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International, ενός οργανισμού με ηγετική θέση και δράση πρότυπο στη μάχη κατά των δοκιμών σε ζώα. Ο άλλος, ότι από το 2006 η Garnier Ambre Solaire υποστηρίζει το Association of European Cancer Leagues (ECL) με σκοπό να συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο αλλά και να συμμετέχει στην εκπαίδευση των νέων σχετικά με την ανάγκη της προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Να θυμάστε: μαζί με όλα τα παραπάνω, οι δικές σας σωστές κινήσεις αντηλιακής προστασίας λειτουργούν ως καλό παράδειγμα και για τα παιδιά σας! Για αυτό μην ξεχνάτε να ανανεώνετε συχνά το αντηλιακό σας, επιλέξτε υψηλό δείκτη προστασίας, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο τις επικίνδυνες ώρες, φοράτε καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Καλές διακοπές!