Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Back PackshotΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Back PackshotΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Back Packshot Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ CeramideΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ CeramideΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Ceramide Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Cruelty FreeCruelty FreeCruelty Free

Super UV Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+

Ο Invisible Super UV Ορός προσφέρει αντηλιακή προστασία. Αόρατη εφαρμογή και ελαφριά υφή. Ιδανικός για καθημερινή χρήση.

Μέγεθος
30ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανακαλύψτε τον αόρατο ορό προσώπου Super UV για καθημερινή εφαρμογή με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ ενάντια στις ακτίνες UVB, UVA και UVA μεγάλου μήκους. Πιο λεπτόρρευστη και ανάλαφρη υφή από τις κλασικές αντηλιακές κρέμες προσώπου * για άνεση όλη την ημέρα. Γίνεται αόρατος πάνω στο πρόσωπο τη στιγμή της εφαρμογής. Κατάλληλο και για βάση πριν από το Make up και για τους άντρες στις περιοχές με γένια. 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

*Σύγκριση με 18 καθημερινές κρέμες προσώπου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στην περιοχή του προσώπου και απλώστε με κυκλικές κινήσεις.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.