Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Back PackshotΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Back PackshotΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Back Packshot Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ CeramideΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ CeramideΑντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Ceramide Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+ Cruelty FreeCruelty FreeCruelty Free

Super UV Αντηλιακός Ορός Προσώπου με SPF50+

Ο Invisible Super UV Ορός προσφέρει αντηλιακή προστασία. Αόρατη εφαρμογή και ελαφριά υφή. Ιδανικός για καθημερινή χρήση.

Μέγεθος
30ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανακαλύψτε τον αόρατο ορό προσώπου Super UV για καθημερινή εφαρμογή με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ ενάντια στις ακτίνες UVB, UVA και UVA μεγάλου μήκους. Πιο λεπτόρρευστη και ανάλαφρη υφή από τις κλασικές αντηλιακές κρέμες προσώπου * για άνεση όλη την ημέρα. Γίνεται αόρατος πάνω στο πρόσωπο τη στιγμή της εφαρμογής. Κατάλληλο και για βάση πριν από το Make up και για τους άντρες στις περιοχές με γένια. 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

*Σύγκριση με 18 καθημερινές κρέμες προσώπου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στην περιοχή του προσώπου και απλώστε με κυκλικές κινήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

article image suncare kids
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
article image suncare
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Self Tan Article Image
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ