Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30 Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF30

Ocean Protect Γαλάκτωμα για Υψηλή Αντηλιακή Προστασία με SPF50

Ως Ambre Solaire δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα σας, σεβόμενοι το υδάτινο περιβάλλον. Υψηλή προστασία της επιδερμίδας, Σύνθεση που σέβεται τη θαλάσσια ζωή, Οικολογική συσκευασία.

Μέγεθος
200ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ως Ambre Solaire δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα σας, σεβόμενοι το υδάτινο περιβάλλον.

Υψηλή προστασία της επιδερμίδας:
Αυτό το γαλάκτωμα προσφέρει προστασία από το ευρύ φάσμα της UVA και UVB ακτινοβολίας, καθώς και από μακροχρόνιες βλάβες της επιδερμίδας. Χωρίς λιπαρή υφή και ανθεκτικό στο νερό, είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και προστατεύεται. Χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια.
Σύνθεση που σέβεται τη θαλάσσια ζωή: με 94% βιοδιασπώμενη βάση*, η σύνθεση αυτή έχει ελεγχθεί σε θαλάσσιες συνθήκες ζωής, χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον.  
Οικολογική συσκευασία: Το μπουκάλι είναι από 100% ανακυκλωμένο** πλαστικό και είναι ανακυκλώσιμο.

*71% της σύνθεσης συμπεριλαμβανομένων φίλτρων, σύμφωνα με το OECD 301 test ή την μέθοδο ISO.
**Ανακυκλώσιμο μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό (εξαιρούνται τα πρόσθετα και οι βαφές).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.