Λάδι Μαυρίσματος με SPF 30Λάδι Μαυρίσματος με SPF 30Λάδι Μαυρίσματος με SPF 30 Ideal Bronzer Λάδι Μαυρίσματος με SPF 30Ideal Bronzer Λάδι Μαυρίσματος με SPF 30Ideal Bronzer Λάδι Μαυρίσματος με SPF 30 Ideal Bronze RangeIdeal Bronze RangeIdeal Bronze Range Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Ideal Bronzer Λάδι Μαυρίσματος με SPF 30

Λάμψη λαδιού με Υψηλή Αντηλιακή Προστασία SPF30. Εμπλουτισμένο με βούτυρο karité. Αδιάβροχη φόρμουλα, μεταξένια υφή, μη λιπαρή αίσθηση.

Μέγεθος
150ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ideal Bronze λάδι για έντονο μαύρισμα και λάμψη με προστασία γαλακτώματος. Μεταξένια υφή, αδιάβροχη φόρμουλα, μη λιπαρή αίσθηση. Αφήνει μία αίσθηση μεταξένιας απαλότητας στην επιδερμίδα. Πλούσιο και ευχάριστο άρωμα. Ελαφρύ και εύκολο στην εφαρμογή χάρη στη μορφή spray. Με το πατενταρισμένο σύστημα φιλτραρίσματος, βοηθά στην προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη. Αποφύγετε να μένετε για πολλή ώρα στον ήλιο, ακόμη και μετά την χρήση αντηλιακού προϊόντος καθώς δεν προσφέρει 100% προστασία.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ