Τι είναι ο άνθρακας και πως λειτουργεί; 
Ποια τα οφέλη του στην επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής; 
 
Ο ενεργός άνθρακας είναι γνωστός για τις καθαριστικές ιδιότητες του και τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

Αποτελεί συστατικό φυσικής προέλευσης, κατάλληλο και για καλλυντική χρήση καθώς έχει σημαντικά οφέλη για την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά γεγονός που τον καθιστούν τον τέλειο σύμμαχο στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.  
 
Ο  άνθρακας φυσικής προέλευσης δρα σαν έναν φυσικό «μαγνήτη καθαρισμού». Απομακρύνει σκόνη, ρύπους και μακιγιάζ από την επιδερμίδα, τη βοηθά να «αναπνεύσει» σωστά, ενώ παράλληλα αποσυμφορίζει τους φραγμένους πόρους αποτρέποντας τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων και χαρίζοντας στην επιδερμίδα ματ υφή και υγιή όψη. Έχει ισχυρή απορροφητική ικανότητα και είναι ιδανικός  για τις λιπαρές επιδερμίδες καθώς μειώνει το υπερβολικό σμήγμα, αποτρέπει την εμφάνιση της ακμής. 

Ο ενεργός άνθρακας αποτελεί κυρίαρχη επιλογή και στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών, ιδιαίτερα στα κανονικά και λιπαρά. Με τις καθαριστικές του ιδιότητες και λόγω της πορώδους επιφάνειας του μπορεί και απορροφά έως και 100 φορές περισσότερο από το βάρος του και συμβάλλει αποτελεσματικά στον εντατικό καθαρισμό των μαλλιών. Αποτέλεσμα: τα μαλλιά γίνονται πιο ανάλαφρα και λαμπερά ενώ το τριχωτό δυναμώνει. 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Charcoal Results

Καθαρίζει εντατικά το τριχωτό της κεφαλής. Απομακρύνει έως και 99% της λιπαρότητας.

Charcoal Results Skin

Βοηθά στον καθαρισμό της επιδερμίδας και στην απορρόφηση του υπερβολικού σμήγματος.

Botanic Therapy Magnetic Charcoal: Σειρά Εξισορρόπησης Μαλλιών

Καθαρίζει εντατικά. Ενυδατώνει τα μαλλιά.

Σειρά κατά των ατελειών με άνθρακα

Ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης