Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα PackΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα PackΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Pack Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα BenefitsΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα BenefitsΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Benefits Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα HandΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα HandΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Hand Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα IngredientsΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα IngredientsΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Ingredients Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα TextureΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα TextureΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Texture Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με ΆνθρακαΜαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα Charcoal Caffeine Eye Mask Routine ProductCharcoal Caffeine Eye Mask Routine ProductCharcoal Caffeine Eye Mask Routine Product Charcoal Caffeine Eye Mask RangeCharcoal Caffeine Eye Mask RangeCharcoal Caffeine Eye Mask Range Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Charcoal Μαύρος Ορός Προσώπου Κατά των Ατελειών με Άνθρακα

Ο πρώτος μας ορός με μαύρο χρώμα, με 4% (ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ+AHA+BHA) εμπλουτισμένος με Άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένος για επιδερμίδες με τάση για ακμή. Μειώνει τα σπυράκια, τα εναπομείναντα σημάδια και τις ατέλειες, χαρίζοντας πιο λεία και απαλή όψη στην επιδερμίδα.

Μέγεθος
30ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Νέος Μάυρος Ορός Προσώπου προσφέρει την αποτελεσματική συνθεση κατά των ατελειών.

Το ΑΗΑ είναι γνωστό για την απολέπιση της θαμπής και ανομοιόμορφης επιδερμίδας. Το BHA (Σαλικυλικό Οξύ) βοηθά να μειωθούν τα σπυράκια και οι πόροι, ενώ η Νιασιναμίδη καταπραΰνει την επιδερμίδα. Ο Άνθρακας είναι φυσικής προέλευσης συστατικό που καθαρίζει την επιδερμίδα και απομακρύνει τη λιπαρότητα.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*** Σε 7 ημέρες***.

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομαλή και βελτιώνεται ο χρωματικός τόνος. Σε 28 ημέρες, τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα, οι πόροι, τα εναπομείναντα σημάδια** και η ερυθρότητα μειώνονται*. Η σύνθεσή μας είναι δερματολογικά ελεγμένη και σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Αυτή η γρήγορα απορροφούμενη λεπτόρρευστη μαύρη σύνθεση δεν αφήνει εμφανές μαύρο κατάλοιπο ή κολλώδη αίσθηση.

Cosmetoclinical test, 37 volunteers, twice daily application 21 days.

**Contrast between residual mark and spotless area, Clinical Test, 55 volunteers, twice daily application for 42 days.

***Consumer test, 155 volunteers.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

967592 12 - INGREDIENTS: AQUA / WATER • ALCOHOL DENAT. • NIACINAMIDE • GLYCERIN • PROPANEDIOL • SODIUM HYDROXIDE • CHARCOAL POWDER • HYDROXYACETOPHENONE • HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID • HYDROXYPROPYL GUAR • CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE • CITRIC ACID • LACTIC ACID • PHYTIC ACID • POLYGLYCERIN-10 • POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE • POLYGLYCERYL-10 STEARATE • SODIUM DEHYDROACETATE • SALICYLIC ACID • CI 17200 / RED 33 • CI 19140 / YELLOW 5 • CI 42090 / BLUE 1 • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. Z298286/1).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα και απλώστε με απαλές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε καθημερινά πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπo. Προσοχή: αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στην Garnier, έχουμε δεσμευτεί να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό και κοινωνικό προφίλ των προϊόντων μας και να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές μας δίνοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές. Γι' αυτό, αναπτύξαμε ένα νέο σύστημα επισήμανσης που παρέχει πλήρη και διαφανή ενημέρωση για τον περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των προϊόντων μας, με σαφή και συγκριτικό τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

PIL Section