4.03 Κρυστάλλινο Καστανό Σκούρο Color Sensation4.03 Κρυστάλλινο Καστανό Σκούρο Color Sensation4.03 Κρυστάλλινο Καστανό Σκούρο Color Sensation Color Sensation ImageColor Sensation ImageColor Sensation Image Color Sensation BrownColor Sensation BrownColor Sensation Brown Color Sensation ImageColor Sensation ImageColor Sensation Image Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Βαφή Μαλλιών Color Sensation 4.03 Κρυστάλλινο Καστανό Σκούρο

Έως και 100% κάλυψη λευκών- Λάμψη που ακτινοβολεί - Έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας.

Μέγεθος
MINI KIT

Δες τις παρόμοιες αποχρώσεις

brown swatch

4.03 Κρυστάλλινο Καστανό Σκούρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ψάχνετε έντονο χρώμα, κάλυψη  των λευκών και μεγάλη διάρκεια λαμπερού χρώματος που δε ξεθωριάζει; Ανακαλύψτε τη Color Sensation από τη Garnier. Μόνιμη κρέμα βαφή μαλλιών με πέρλες μαργαριταριών και έλαια ανθέων. Αποτέλεσμα  χρώματος που διαρκεί για έως και 10 εβδομάδες χάρη στις χρωστικές μεγάλης διάρκειας. Έντονο χρώμα και κρυστάλλινη λάμψη που δε ξεθωριάζει. Καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά. Μοναδική αίσθηση φροντίδας με +20% κρέμα περιποίησης για ακόμη πιο υγιή όψη των βαμμένων μαλλιών. Ανακαλύψτε τώρα τη Color Sensation 4.03 Κρυστάλλινο Καστανό σκούρο για κρυστάλλινο έντονο καστανό σκούρο με μεγάλη διάρκεια, για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Το μόνο που θα χρειαστείτε για την εφαρμογή της είναι μπολ και πινέλο!

Ανακάλυψε την ιδανική απόχρωση για εσένα απαντώντας στο quiz Color Match.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή μπολ & πινέλο. Αναμείξτε την οξειδωτική κρέμα με την κρέμα βαφή μέσα στο μη μεταλλικό μπολ. Εφάρμοσε το μιγμα με μη μεταλλικό πινέλο, ξεκινώντας από τη ρίζα και μετά στα υπόλοιπα μαλλιά. Περιμένετε 30 λεπτά και ξεπλύνετε τα μαλλιά. Εφάρμοστε την κρέμα περιποίησης μετά την βαφή. Ξεπλύνετέ την και είστε έτοιμη.

Βάψε και εσύ εύκολα τα μαλλιά σου στο σπίτι με τη βαφή μαλλιών Color Sensation, όπως η Βάσω Λασκαράκη! Δες το βίντεο, ακολούθησε τα βήματα και δώσε στα μαλλιά σου έντονο, λαμπερό χρώμα που διαρκεί για έως και 10 εβδομάδες.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ GOJI COLOR RESIST

H πλήρης σειρά περιποίησης για την προστασία του χρώματος των βαμμένων μαλλιών σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Βάσω Λασκαράκη ambassador της Color Sensation
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η μόνιμη βαφή μαλλιών που μας χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φυσικές αποχρώσεις μαλλιών: Πώς θα αναδείξεις τη δική σου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5 Tips για να επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών σας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ