Σε ποιες ταιριάζουν τα bronde μαλλιά Σε ποιες ταιριάζουν τα bronde μαλλιά

Σε ποιες ταιριάζουν τα bronde μαλλιά;

 

Το bronde είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη τάση στο χρώμα των μαλλιών, με πολλές γυναίκες να συρρέουν στα κομμωτήρια, ή να σπεύδουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα σύνεργα για να βάψουν μόνες τους τα μαλλιά τους στο σπίτι. Το bronde είναι ένας υπέροχος συνδυασμός καστανού και ξανθού. Επιτυγχάνεται δημιουργώντας ανταύγειες με μια τεχνική που ονομάζεται balayage. Το αποτέλεσμα είναι απαλές ανταύγειες που φαίνονται φυσικές, δίνοντας βάθος και διάσταση στα μαλλιά.

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει; Πρέπει να είμαι ξανθιά για να βγει καλό το bronde;

Οι ανταύγειες bronde είναι τόσο προσαρμόσιμες που ταιριάζουν σε πάρα πολλά χρώματα μαλλιών. Το κλειδί για το τέλειο bronde είναι να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση, αυτήν δηλαδή που θα συνδυαστεί όμορφο με τα φυσικά σας χρώματα. Βρείτε λοιπόν συμπληρωματικές αποχρώσεις, έως τρεις τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό σας χρώμα. Αν σας φαίνεται ότι η απόχρωση που έχετε επιλέξει σκληραίνει πολύ τα χαρακτηριστικά σας, τότε εφαρμόστε την κατά μήκος των μαλλιών αντί για γύρω από το πρόσωπο. Το bronde ταιριάζει συνήθως περισσότερο στις καστανές και τις ξανθές γυναίκες. Οι πιο ανοιχτές ανταύγειες θα κάνουν το καστανό να φαίνεται πιο απαλό, ενώ θα αναδείξουν το ξανθό δίνοντάς του διάσταση και πιο παιχνιδιάρικο στιλ. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ανανεώσετε το look σας το καλοκαίρι. Και επίσης, δεδομένου ότι πηγαίνει τέλεια στις ελαφρώς μαυρισμένες επιδερμίδες, είναι πραγματικά ιδανικό χρώμα για τις διακοπές!

Κι αν η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη; Είναι καλή ιδέα να επιλέξω το bronde;

Το bronde δεν είναι μόνο στιλάτο, ρομαντικό και πολύ κολακευτικό. Είναι και ένα look που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Οι ανταύγειες φαίνονται φυσικές, καθώς το χρώμα περνιέται με το χέρι, χωρίς αλουμινόχαρτο. Έτσι, όταν αρχίσει να βγαίνει η ρίζα, δεν είναι τόσο εμφανής όσο με τις κλασσικές ανταύγειες. Επιπλέον, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε ντεκαπάζ σε όλα τα μαλλιά, διαφυλάσσετε την υγεία τους και τα προστατεύετε από την αφυδάτωση. Επίσης, είναι μια τεχνική που μπορείτε πιο εύκολα να εφαρμόσετε μόνη σας στο σπίτι, αφού οι κινήσεις που απαιτούνται είναι πιο ανάλαφρες και χαλαρές. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα σετ, για να ανανεώσετε το look σας και να δώσετε στα μαλλιά σας τέλειο καλοκαιρινό στιλ, με λίγο από το άγγιγμα του ήλιου. Έχει αποτέλεσμα τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά. Και με τόσες γυναίκες να πειραματίζονται με το bronde, από την Cheryl Cole μέχρι την Emma Thompson, αποδεικνύεται ότι πραγματικά είναι ένα look ιδανικό για κάθε ηλικία. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε κι εσείς το bronde φέτος;