Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για κόκκινα μαλλιά Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για κόκκινα μαλλιά

Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για κόκκινα μαλλιά

 

Την περσινή χρονιά, το κόκκινο αποτέλεσε την Νο 1 επιλογή με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους. Φέτος, αυτό το εκπληκτικά ευέλικτο χρώμα δίνει και πάλι το παρόν, αλλά με μεγαλύτερη επιλεκτικότητα. Εσείς ποια τάση του κόκκινου θα ακολουθήσετε για τα μαλλιά σας;
Λέμε αντίο στο ροδοκόκκινο, αποχαιρετάμε το τρανταχτό κόκκινο της φωτιάς! Το 2015 είναι η χρονιά του σικάτου, εκλεπτυσμένου κόκκινου, που δείχνει πιο φυσικό και θυμίζει λιγότερο… Rihanna! Από το βαθύ, αισθησιακό marsala, μέχρι το ζεστό πυρόξανθο, το κόκκινο δεν είναι πια κραυγαλέο, αφού δεν επιζητά πλέον την προσοχή… έχει ήδη κερδίσει την καρδιά μας!
Το κόκκινο επικράτησε με διαφορά τον περασμένο χειμώνα, και φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. Οι σκούρες, ψυχρές αποχρώσεις που είδαμε στα τέλη του 2014 εξακολουθούν να συγκαταλέγονται και φέτος μεταξύ των δημοφιλέστερων. Μιλάμε για ένα υπέροχο βαθύ κόκκινο με μπλε-μωβ τόνους, ιδανικά τολμηρό, που ταιριάζει τέλεια τόσο στις ανοιχτές όσο και στις κανονικές επιδερμίδες. Ένα χρώμα σαγηνευτικό, που παράλληλα αποπνέει κομψότητα.

Μήπως όμως ψάχνετε κάτι πιο φλογερό; Το Marsala Red ψηφίστηκε ως «το χρώμα του 2015» από την Pantone, την πάνσοφη αυθεντία στις χρωματικές τάσεις –και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Αυτό το πανέμορφο βαθύ κόκκινο, με τους πλούσιους πικάντικους τόνους, είναι κυριολεκτικά μια βουτιά στη γη, το κρασί και τη ζεστασιά της ισπανικής υπαίθρου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το χρώμα, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο «Τάσεις 2015: μαλλιά στο χρώμα του Marsala Red». Ένα απίθανο, ζεστό χρώμα που κολακεύει κάθε επιδερμίδα –το χρώμα της χρονιάς και επισήμως!
Ενώ πέρυσι είδαμε αρκετούς λίαν αναπάντεχους πειραματισμούς με το κόκκινο στα μαλλιά, φέτος η μόδα επιτάσσει κάθε τι σκούρο, πλούσιο και αριστοκρατικό. Το βαθύ καστανοκόκκινο και το κόκκινο Βουργουνδίας παραμένουν σταθερά αγαπημένα, καθώς προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα με μια πιο τολμηρή πινελιά. Δοκιμάστε τη βαφή Garnier Olia στην απόχρωση Deep Carmin, ή όποια άλλη πορφυρή απόχρωση προτιμάτε, και βρείτε το ιδανικό κόκκινο για εσάς.
Πυρόξανθο; Ναι, αλλά όχι όπως το ξέρατε...
Ω, το πυρόξανθο… Τόσο παρεξηγημένο, τόσο υποτιμημένο χρώμα. Ε, λοιπόν, όχι πια. Το 2015 ξανασυστηνόμαστε με το πυρόξανθο, στην πιο πλούσια εκδοχή του, που αφήνει πίσω τα πιο άτονα, πιο ξανθά χάλκινα για να φέρει στη θέση τους τα βαθιά χαλκοκόκκινα που ακτινοβολούν φως και τυλίγουν το πρόσωπο με απαλή, ζεστή λάμψη. Εξερευνήστε τη σειρά Garnier Copper, μια συλλογή βαφών που θα δώσουν στα μαλλιά σας φλογερή λάμψη και ταυτόχρονα πιο φυσικό αποτέλεσμα.