Πώς να αναδείξετε στο μέγιστο τη κόκκινη βαφή μαλλιών Πώς να αναδείξετε στο μέγιστο τη κόκκινη βαφή μαλλιών

Πώς να αναδείξετε στο μέγιστο τη κόκκινη βαφή μαλλιών

 

Αναδείξτε τα μαλλιά σας με το πιο υπέροχο κόκκινο!

Αποφασίσατε λοιπόν ότι το έντονο ή το σκούρο κόκκινο είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα, και να καταφέρετε να κρατήσετε το χρώμα ζωηρό, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, για να πετύχετε το πιο αξιοζήλευτο κόκκινο που διαρκεί.

Ασφαλείς τρόποι για τέλειο, κατακόκκινο χρώμα!

Προστασία: Αντί για σκληρά προϊόντα καθαρισμού, χρησιμοποιήστε χρωμοπροστατευτικό σαμπουάν και μαλακτικό, τα οποία θα κρατήσουν το χρώμα των μαλλιών σας αναλλοίωτο. Τα προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά περιέχουν συνήθως προστατευτικούς παράγοντες που θρέφουν τα μαλλιά. Αν μπορείτε, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με κρύο νερό, καθώς αυτό «σφραγίζει» το χρώμα και τη λάμψη, κλείνοντας τις φολίδες των τριχών. 

Βάλτε μια μάσκα: Οι μάσκες είναι η ιδανική λύση για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του χρώματός σας. Δοκιμάστε μία με κερατίνη ή εκχύλισμα σπόρων ηλίανθου, ουσίες που είναι απαλές για τα μαλλιά. Οι συνθέσεις με χαμηλό pH δίνουν ζωντάνια στις χάλκινες και κόκκινες αποχρώσεις.

COLOR MATCH

Ψάχνεις την ιδανική απόχρωση για τα μαλλιά σου; Το Color Match quiz 1 λεπτού θα σε βοηθήσει να την ανακαλύψεις!

VIRTUAL TRY ON

Με πάνω από 35 αποχρώσεις, βρες αυτή που σου ταιριάζει με το εργαλείο ζωντανής δοκιμής, Virtual Try On!