ΑΝΑΓΚΕΣ

 • ΧΩΡΙΣ
  ΑΜΜΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΡΩΜΑ

 • ΜΕ      ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΑΙΟ
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

 • ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΥΚΩΝ

 • ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

 • 3Χ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΜΨΗ

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

8001130030

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


icon bag store locator    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ OLIA

<ΠΙΣΩ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μπες στην Garnier και μάθε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τις βαφές μαλλιών Olia. Διάβασε περισσότερα τώρα & επικοινώνησε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία!

Πώς λειτουργεί η βαφή μαλλιών Olia;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

H Olia δεν περιέχει αμμωνία: η σύνθεσή της περιέχει 60% Φυσικό Έλαιο Λουλουδιών, το οποίο οδηγεί το χρώμα στην καρδιά της τρίχας βελτιστοποιώντας την χρωματική απόδοση. Βελτιώνει ορατά την ποιότητα της τρίχας και μετατρέπει την βαφή σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.

Πολλές μάρκες περιέχουν έλαιο. Τι κάνει την Olia να διαφέρει;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όταν μια βαφή μαλλιών περιέχει έλαιο, τις περισσότερες φορές περιέχεται στην κρέμα περιποίησης για να προσφέρει λάμψη και φροντίδα στα μαλλιά.

Στην Olia, το έλαιο συγκεντρώνεται στην καρδιά της σύνθεσης και βελτιστοποιεί τη χρωματική απόδοση. Το έλαιο παίζει αναγκαίο ρόλο άμεσα στην διαδικασία της βαφής, όχι μόνο στην φροντίδα του χρώματος.

Μάθε περισσότερα στην τεχνολογία της Olia.

Τα μαλλιά μου είναι ήδη βαμμένα, μπορώ να χρησιμοποιήσω Olia;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συστήνεται καλύτερα να περιμένεις τουλάχιστον για 4 εβδομάδες μεταξύ δύο βαφών. Για ήδη βαμμένα μαλλιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Olia σε 2 περιπτώσεις :

 • Τα μαλλιά σου είναι ήδη βαμμένα με απόχρωση κοντινή στην απόχρωση που επιθυμείς
 • Θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα στη ρίζα σου

Αφήνει σημάδια στο δέρμα;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, αλλά συστήνουμε πριν την εφαρμογή του χρώματος, να εφαρμόσεις μια ποσότητα ενυδατικής κρέμας στην περιοχή γύρω από το στεφάνι, έτσι ώστε να αφαιρέσεις πιο εύκολα το μείγμα.

Συμβουλή: Κάνε μασάζ (χωρίς νερό) με μικρές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή για να αφαιρέσεις οποιαδήποτε ποσότητα μείγματος έχει μείνει στο δέρμα σου.

Εάν έχω διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά μου;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Εάν σε διαφορετικά σημεία των μαλλιών σου έχεις διαφορετικές αποχρώσεις (π.χ. λόγω προηγούμενων βαφών) ίσως έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι οι ρίζες χρειάζονται περισσότερο χρόνο παραμονής σε σχέση με τις άκρες.

Ποιο είναι το άρωμα της κρέμας περιποίησης;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η κρέμα περιποίησης για λείανση και λάμψη διαθέτει ένα διακριτικό άρωμα λουλουδιών.

Μάθε περισσότερα στην μοναδική εφαρμογή αισθήσεων

Μπορεί η Olia να προκαλέσει αλλεργίες;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΛΛΕΡΓΙΑ : ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ. Είναι υποχρεωτικό να κάνεις τεστ προειδοποίησης αλλεργίας 48 ώρες πριν από κάθε χρήση του προϊόντος:

1.   Βγάλε τα σκουλαρίκια σου. Άπλωσε στο πίσω μέρος του αυτιού, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας, αρκετή ποσότητα χρωστικού προϊόντος μη αναμειγμένου (2 - Κρέμα Βαφή) ώστε να καλύπτει επιφάνεια ίση με ένα λεπτό του ευρώ. Επανέλαβε ξανά αφήνοντας ενδιάμεσα να στεγνώσει. Κλείσε προσεκτικά τη συσκευασία του χρωστικού προϊόντος και φύλαξέ το για να το χρησιμοποιήσεις μετά από 48 ώρες.
2.   Περίμενε 48 ώρες χωρίς να ξεπλύνεις, να καλύψεις ή να ακουμπήσεις την περιοχή. Αν στο διάστημα αυτό διαπιστώσεις μη φυσιολογικές αντιδράσεις, όπως φαγούρα, κοκκινίλες ή πρήξιμο εκεί που έκανες το τεστ ή αλλού, ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΗ ΒΑΦΗ.

Ποιο χρώμα θα μου ταιριάζει περισσότερο;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συνιστούμε να αποφύγεις οτιδήποτε περισσότερο από δύο τόνους πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό από την τωρινή σου απόχρωση. Εάν τα μαλλιά σου είναι ήδη βαμμένα, σου συστήνουμε να επιλέξεις πιο σκούρους τόνους καθώς είναι δύσκολο το ξάνοιγμα των μαλλιών. Εάν το δέρμα σου κινείται σε ζεστούς ή σκούρους τόνους, επέλεξε πιο ζεστές αποχρώσεις. Πιο ανοιχτές επιδερμίδες ταιριάζουν σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της βαφής στα μαλλιά μου;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το αρχικό χρώμα της βάσης σου και το ποσοστό των λευκών στα μαλλιά.

Πόσους τόνους μπορώ να ξανοίξω τα μαλλιά μου με την Olia;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η βαφή μαλλιών Olia σου επιτρέπει να ξανοίξεις τα μαλλιά σου έως και 2 τόνους για τις αποχρώσεις από 1 έως 7 και 3 τόνους για τις αποχρώσεις 8 έως 10. Για παράδειγμα, εάν η βαφή σου είναι 7 μπορείτε να ξανοίξεις τα μαλλιά σου έως και 2 τόνους. Επίσης από μια βάση 8, μπορείς να ξανοίξεις τα μαλλιά σου έως και 3 τόνους.

Τι σημαίνει το νούμερο της απόχρωσης;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όπως σε όλες τις αποχρώσεις της Garnier, τα νούμερα των αποχρώσεων της Olia είναι σύμφωνα με το νούμερο της βάσης (ανάμεσα στο 1 και στο 10) το οποίο ακολουθείται από ένα ή δύο νούμερα ρεφλέ μετά από την τελεία (ανάμεσα στο 1 και στο 6). Για τα χρώματα της βάσης, 1 είναι το μαύρο και 10 είναι το κατάξανθο, για το ύψος του ρεφλέ 1 είναι το σαντρέ και 6 το κόκκινο. Το νούμερο πριν την τελεία αποτελεί το χρώμα της βάσης π.χ. Καστανό (4). Το νούμερο μετά την τελεία αποτελεί το ρεφλέ π.χ. , ντορέ (3).

Ποια είναι η αποτελεσματικότητα της Olia στην κάλυψη λευκών;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η Olia καλύπτει έως και 100% τα λευκά. Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.

H Olia περιέχει αμμωνία;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, η Olia δεν περιέχει αμμωνία: το έλαιο λουλουδιών είναι η πραγματική δύναμη αυτής της βαφής, το οποίο βελτιστοποιεί τη χρωματική απόδοση. Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.

Είναι η Olia λιγότερο αποτελεσματική από άλλες βαφές μαλλιών με αμμωνία;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, παρότι η Olia δεν περιέχει αμμωνία είναι το ίδιο αποτελεσματική με τις κλασικές βαφές μαλλιών που περιέχουν αμμωνία.

Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.

Πώς θα πρέπει να εφαρμόσω την Olia;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Για καλύτερη εφαρμογή, προτείνουμε να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που περιέχονται στο κουτί ή να ακολουθήσεις τις Οδηγίες Εφαρμογής στο site.
Πρέπει να ακολουθήσεις 3 βήματα πριν ξεκινήσεις την εφαρμογή:
- Να πραγματοποιήσεις τεστ προειδοποίησης αλλεργίας
- Δώσε προσοχή στις παύσεις κατά την εφαρμογή, που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης
- Κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για να βοηθήσεις το χρώμα να φτάσει στην καρδιά της τρίχας, ειδικά στις ρίζες

Μπορώ να κάνω μόνη μου ανταύγειες;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αυτό εξαρτάται από το φυσικό σου χρώμα ή το χρώμα των βαμμένων σου μαλλιών και στις τεχνικές σου δεξιότητες. Συστήνουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου.

Τι να κάνω εάν θέλω να βάψω μόνο τη ρίζα μου;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Θα χρειαστεί να αφήσεις άλλο χρόνο παραμονής στις ρίζες σου σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Για καλύτερη εφαρμογή, σου προτείνουμε να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεις που περιέχονται στο κουτί σχετικά με τους χρόνους και τις τεχνικές εφαρμογής ή να ακολουθήσεις τις Οδηγίες Εφαρμογής στο site .

Πόσο προϊόν θα χρειαστώ για να βάψω τα μαλλιά μου;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όπως σε όλες τις βαφές μαλλιών, εξαρτάται από το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών σου. Για κοντά έως μέτριου μήκους μαλλιά : ένα κουτί βαφής μαλλιών είναι αρκετό για να καλύψεις πλήρως όλα τα μαλλιά σου. Για μακριά μαλλιά ή πολύ πυκνά μαλλιά, θα χρειαστείς και δεύτερο κουτί.

Εάν αφήσω το μείγμα για περισσότερο χρόνο στα μαλλιά μου, το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, αυξάνοντας τον χρόνο παραμονής της βαφής στα μαλλιά σου δεν προσδίδει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα. Γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τις παύσεις κατά τη διάρκεια της εφαρμογής που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης: έχει εξεταστεί με σκοπό την βέλτιστη απόδοση χρώματος.

Μπορώ να εφαρμόσω την Olia όπως ένα σαμπουάν;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, η Olia χρειάζεται συγκεκριμένη εφαρμογή:
1. Χώρισε τα μαλλιά σου τούφα τούφα
2. Εφάρμοσε το μείγμα στις ρίζες σου
3. Κάνε μασάζ στις ρίζες σου για να προωθήσεις το μείγμα σε όλα τα μαλλιά

Μετά από πόση ώρα πρέπει να ξεβγάλω τα μαλλιά μου;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συστήνουμε να κάνεις ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σου για να απομακρύνεις τη βαφή απ' αυτά. Βρέξε με λίγο νερό τα μαλλιά σου και κάνε πάλι ελαφρύ μασάζ. Ξέβγαλε με άφθονο νερό.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω σαμπουάν για να ξεβγάλω τη βαφή;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όταν ξεβγάλεις τα μαλλιά σου, η κρέμα βαφή λειτουργεί σαν σαμπουάν. Μετά από το ξέβγαλμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κρέμα περιποίησης, αφότου το νερό τρέξει καθαρό.

Πώς μπορεί η Olia να αλλάξει την ποιότητα των μαλλιών μου;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Χάρη στη δύναμη του ελαίου και την απουσία της αμμωνίας, η ποιότητα των μαλλιών σου βελτιώνεται ορατά με την εφαρμογή της Olia. Έχει δράση ενάντια στην θαμπάδα. Τα μαλλιά είναι λαμπερά και 35% πιο απαλά*! Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.

Η βαφή μαλλιών Olia βάζει σε κίνδυνο τα μαλλιά μου;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, η Olia δεν καταστρέφει τα μαλλιά σου: χάρη στην ειδική της σύνθεση αφήνει τα μαλλιά όλο και πιο λαμπερά. Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.

Μπορεί η Olia να κάνει τα μαλλιά μου ξηρά;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, η Olia δεν ξηραίνει τα μαλλιά σου. Βελτιώνει ορατά την ποιότητα της τρίχας : κάνοντας τα μαλλιά σου πιο λαμπερά και απαλά. Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.

Πόσο διαρκεί η κρέμα βαφή Olia;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

H Olia είναι μόνιμη βαφή, και όπως όλες οι μόνιμες βαφές συνίσταται να εφαρμόζεται κάθε 6 εβδομάδες περίπου.

Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.

Πώς μπορώ να επεκτείνω το αποτέλεσμα της βαφής;

arrow

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Για να επεκτείνεις την ομορφιά και τη λάμψη της βαφής με Olia, το κουτί περιέχει μια κρέμα περιποίησης για Λείανση & Λάμψη 40ml (έως και 4 εφαρμογές). Μάθε περισσότερα στην Τεχνολογία της Olia.