βαφη χωρις αμμωνια με βαση τα ελαια βαφη χωρις αμμωνια με βαση τα ελαια

Τα οφέλη της βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία με βάση τα έλαια

   

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το ξανθό είναι πολύ μεγάλη τάση, και δεν φαίνεται να φεύγει από τη μόδα σύντομα. Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν μπορούν να βάψουν τα μαλλιά τους ξανθά, ακόμα κι αν η φυσική τους βάση είναι σκούρα. Η απάντηση είναι ναι, και αμέσως παρακάτω θα μάθετε γιατί η βαφή με βάση τα έλαια είναι ίσως ο καλύτερός σας σύμμαχος όταν αποφασίζετε να γίνετε από μελαχρινή ξανθιά

Τι είναι η βαφή με βάση τα έλαια;

Τα εκπληκτικά νέα είναι ότι υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη σε ό,τι αφορά τις συνθέσεις που σχεδιάζονται για την εφαρμογή του ξανθού σε σκούρα μαλλιά: η καινοτομία αυτή είναι μια μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία που αντλεί τη δύναμή της από τα έλαια! Αυτό το άλμα στην ανάπτυξη λιγότερο επιβλαβών βαφών μαλλιών επιτεύχθηκε χάρη στην αξιοποίηση των φυσικών θρεπτικών και προστατευτικών ιδιοτήτων των φυτικών ελαίων, τα οποία είναι ιδανικά για την περιποίηση των μαλλιών και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Τώρα, οι ειδικοί της Garnier ανακάλυψαν ότι τα οφέλη τους δεν σταματούν εκεί. Η βαφή Olia έχει 60% περιεκτικότητα σε έλαια, ενώ το σύστημα διάχυσης των ελαίων αυτών βελτιώνει την όλη διαδικασία της βαφής. Και ο λόγος είναι πολύ καλός για τα μαλλιά σας, αφού, με τον νέο αυτόν τρόπο βαφής, μπορεί να αποφευχθεί η χρήση αμμωνίας –η οποία ανοίγει το περιτρίχιο, ώστε οι χρωστικές να διεισδύσουν στον πυρήνα της τρίχας. Το εξειδικευμένο σύστημα διάχυσης που χρησιμοποιείται σε αυτή τη βαφή με βάση τα έλαια σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε και πάλι το ίδιο πλούσιο χρώμα, αλλά με μικρότερη καταπόνηση για τα μαλλιά σας.

Τα 4 οφέλη της χρήσης βαφής με βάση τα έλαια όταν βάφετε τα μαλλιά σας ξανθά

+ Δεν ξηραίνει και δεν καταστρέφει τα υγιή μαλλιά, ούτε θαμπώνει την υπέροχη φυσική λάμψη τους. Στην πραγματικότητα, χάρη στη εξαιρετικά θρεπτική, πλούσια σύνθεσή της, η Olia βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών και ενισχύει αισθητά την απαλότητα και τη ζωντάνια τους. 

+ Το υπέροχο με την Olia με βάση τα έλαια είναι ότι μπορείτε να ξεχάσετε το σπάσιμο και τη φθορά που πάντα σας άγχωναν, κι αυτό γιατί η σύνθεσή της δεν περιέχει αμμωνία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν απομακρυνθεί όλοι οι επιβλαβείς παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα η διεισδυτική δύναμη των ελαίων ενισχύει τη δύναμη και την ελαστικότητα των μαλλιών σας. Ευτυχώς, αυτό ισχύει ακόμα κι όταν «βάφετε τα μαλλιά σας ξανθά» ξεκινώντας από μια σκούρα φυσική βάση.

+ Το να βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά με μια σύνθεση με βάση τα έλαια, όπως η Olia, είναι μια υπέροχη, απολαυστική εμπειρία! Η δυσάρεστη μυρωδιά της αμμωνίας έχει δώσει τη θέση της σε ένα ντελικάτο άρωμα λουλουδιών. Η βελούδινη, κρεμώδης υφή δεν στάζει, εξασφαλίζοντάς σας καθαρή εφαρμογή. 

+ Η μέγιστη απόδοση χρώματος της Olia εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη –ιδανικό αν θέλετε να βάψετε ξανθά τα σκούρα σας μαλλιά–, ενώ παράλληλα προσφέρει έως και 100% κάλυψη των λευκών.
Ακόμα λοιπόν κι αν έχετε σκούρα μαλλιά, απλώς επιλέξτε την απόχρωση που προτιμάτε, εφαρμόστε την Olia, και απολαύστε τα ανανεωμένα, λαμπερά, ξανθά μαλλιά σας.