Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400ml Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400ml Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400ml Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400ml Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400ml Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400mlΝερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λαμπερή επιδερμίδα, 400ml Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Vitamin C Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C για Λάμψη

Αποτελεσματικός καθαρισμός, βελούδινη απαλότητα και ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας με το Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C από την Garnier! Με μία κίνηση αφαιρεί απαλά έως και 100% το make-up και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από ρύπους και λιπαρότητα.

Μέγεθος
400ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναζητάτε ένα αποτελεσματικό, απαλό και ενυδατικό καθαριστικό;

Το Νερό Καθαρισμού Micellaire με Βιταμίνη C της Garnier αφαιρεί απαλά έως και 100% το make-up, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από ρύπους, λιπαρότητα, και νεκρά κύτταρα - όλα σε ένα βήμα! Χαρίζει βελούδινη απαλότητα και λάμψη! Η σύνθεσή μας συνδυάζει την τεχνολογία Μικυλλίων με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, τη Βιταμίνη C, δημιουργώντας ένα προϊόν καθαρισμού που όχι μόνο αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους, αλλά παράλληλα φωτίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα:

• Τεχνολογία Καθαρισμού με Μικύλλια: Τα μικύλλια αιχμαλωτίζουν το μακιγιάζ, τη σκόνη και τους ρύπους σαν μαγνήτης, απομακρύνοντας τα από την επιδερμίδα. Η απαλή σύνθεση καθαρίζει αποτελεσματικά με μία κίνηση, χωρίς τρίψιμο και χωρίς να προκαλεί αίσθηση "τραβήγματος" στην ευαίσθητη επιδερμίδα.
•Βιταμίνη C*: Ένα ισχυρό συστατικό γνωστό για την ιδιότητά του να χαρίζει λάμψη και να τονώνει τη θαμπή και ανομοιόμορφη επιδερμίδα.

Αυτή η υποαλλεργική σύνθεση είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Για μέγιστο αποτέλεσμα λάμψης, ολοκληρώστε τη ρουτίνα σας με τον Ορό και την Κρέμα της σειράς Vitamin C της Garnier. Όπως όλα τα προϊόντα Garnier παγκοσμίως, το Micellaire έχει εγκριθεί επίσημα από το Cruelty Free International στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny.

*Παράγωγο βιταμίνης C


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2050547 15 - INGREDIENTS: AQUA / WATER • HEXYLENE GLYCOL • GLYCERIN • POLOXAMER 184 • PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL • ASCORBYL GLUCOSIDE • DISODIUM COCOAMPHODIACETATE • DISODIUM EDTA • MYRTRIMONIUM BROMIDE • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. Z283390/1).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Με ένα δισκίο βαμβακιού, εφαρμόστε στο πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στην Πολωνία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ VITAMIN C

Ανακάλυψε τη δύναμη της Βιταμίνης C στη σειρά Vitamin C! Μία ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης για λαμπερή επιδερμίδα!