ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ SUPER FRUITS ΜΑΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ B3 & B6

Έχοντας επιλεχθεί για τις δυναμωτικές της ιδιότητες, η πολύ σημαντική Βιταμίνη Β3 βοηθά τα κύτταρα να παράγουν ενέργεια. Η Βιταμίνη Β6, από την πλευρά της, συμβάλλει στην καλή λειτουργία πάνω από 100 ενζύμων στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και την παραγωγή ενέργειας. Και οι δύο συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των μαλλιών και στην αντιμετώπιση της αλωπεκίας (325)

ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ, ΛΕΜΟΝΙ, ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

Πηγή Άλφα Υδροξυοξέων (AHA), τα οξέα φρούτων που εμπεριέχονται στο Ενεργό Συμπύκνωμα Δυναμωτικών Φρούτων λαμβάνονται μέσω ζύμωσης του ζαχαροκάλαμου, του πράσινου τσαγιού, του μήλου και του λεμονιού. Τα AHA δρουν ενισχύοντας την εσωτερική δομή της τρίχας.

ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ

Η φρουκτόζη των συνθέσεων του Fructis προέρχεται από χυμό μήλου, ο οποίος έπειτα συμπυκνώνεται ώστε να αυξηθούν οι ποσότητες σακχάρων. Ανήκει στην ομάδα των υδατανθράκων και αποτελεί βασική πηγή ενέργειας για τους ζωντανούς οργανισμούς. Συμβάλλει στη θρέψη των μαλλιών.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ

Όντας πηγή Άλφα Υδροξυοξέων (AHA), το εκχύλισμα ζαχαροκάλαμου που εμπεριέχεται στο Ενεργό Συμπύκνωμα Δυναμωτικών Φρούτων ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας.

ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ

Το Κιτρικό Οξύ, το οποίο είναι φυτικής προέλευσης και λαμβάνεται μέσω βιοτεχνολογικής διαδικασίας, συμβάλλει στη λείανση των μαλλιών και την ενίσχυση της μηχανικής αντοχής τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ