Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackshotΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackshotΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Packshot Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Pack Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackshotΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackshotΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Packshot Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C BoxΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C BoxΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Box Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Pack BackΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Pack BackΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Pack Back Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C ΕφαρμογήΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C ΕφαρμογήΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Εφαρμογή Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C PackΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Pack Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C BenefitsΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C BenefitsΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Benefits Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C LifestyleΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C LifestyleΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Lifestyle Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C ApplicatorΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C ApplicatorΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Applicator Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Green FormulaΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Green FormulaΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Green Formula Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C RangeΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C RangeΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Range Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C TextureΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C TextureΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Texture Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C ModelsΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C ModelsΚρέμα Ματιών με Βιταμίνη C Models Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Vitamin C Κρέμα Ματιών με Βιταμίνη C

Η πρώτη κρέμα ματιών της Garnier με 4% (ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ+ ΚΑΦΕΪΝΗ + ΒΙΤΑΜΙΝΗ C * BANANA POWDER) που μειώνει τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Μέγεθος
15ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΡΑΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

Η πρώτη κρέμα ματιών της Garnier με 4% (ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ+ ΚΑΦΕΪΝΗ + ΒΙΤΑΜΙΝΗ C *+ BANANA POWDER) που μειώνει τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει 8 σημάδια κούρασης**: μαύρους κύκλους, λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, θαμπή όψη, πόδι της χήνας, έλλειψη σφριγηλότητας, ομοιομορφία, απαλότητα & συνολική εμφάνιση επιδερμίδας.

Αποτελεσματική σύνθεση με 4%:

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ: Γνωστή για τη βοήθειά της στην λάμψη της επιδερμίδας.

ΚΑΦΕΙΝΗ: Βοηθάει στο μειώσει την ένταση στις σακούλες κάτω από τα μάτια.

VITAMIN C*: Βοηθάει στη λάμψη και στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. BANANA POWDER: Εκχύλισμα φυσικής προέλευσης που βοηθάει στη βελτίωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας.

81% Συμφωνούν ότι οι μαύροι κύκλοι μειώθηκαν
83% Νιώθουν τις λεπτές γραμμές ηπιότερες
82% Δεν νιώθουν πρήξιμο στις σακούλες κάτω από τα μάτια μέρα με τη μέρα

*VITAMIN C=παράγωγο βιταμίνης C
**Cosmetoclinical test, 75 people, after 4 weeks, medium case, individual result may vary.


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε γύρω από τα μάτια. Απλώστε ταμποναριστά με τα δάχτυλα. Απλώστε ομοιόμορφα ενώ κάνετε μασάζ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ VITAMIN C

Ανακάλυψε τη δύναμη της Βιταμίνης C στη σειρά Vitamin C! Μία ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης για λαμπερή επιδερμίδα!

Vitamin C & Super UV Routine

Θυμήσου να ολοκληρώνεις την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σου με την εφαρμογή SPF για την προστασία του δέρματος από τις ακτίνες UVB, UVA και Long UVA. Ανακάλυψε τη σειρά Ambre Solaire Super UV που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την περιοχή του προσώπου και είναι σχεδιασμένη για την αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας. Επίλεξε το προϊόν SPF για το πρόσωπό σου εδώ.

Ανακαλύψτε περισσότερα