Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Βιταμίνη CΥφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Βιταμίνη CΥφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Βιταμίνη C Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Tissue Mask Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Βιταμίνη C

Η 1η DIY Υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C. 

Μέγεθος
33 gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η 1η DIY Υφασμάτινη Μάσκα της Garnier που αναμιγνύεται αμέσως απο εσένα. Στο ένα τμήμα της περιέχει μια ενυδατική σύνθεση, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C, και ξεχωριστά στο άλλο τμήμα είναι μια υπεραπορροφητική, στεγνή υφασμάτινη μάσκα. Μόλις αναμιχθεί, η tissue mask εμπλουτίζεται, ενισχύεται και ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο για να αναπληρώσει την υγρασία της επιδερμίδας και να την αφήσει απαλή και λαμπερή. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Μετά από 1 εβδομάδα (3 εφαρμογές), η επιδερμίδα μοιάζει απαλη και λαμπερή. Μετά από 4 εβδομάδες (12 εφαρμογές), η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητα της.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Διπλώστε το σακουλάκι σύμφωνα με το βέλος και τη διακεκομμένη γραμμή.
2. Αναδιπλώστε πάλι σύμφωνα με το δεύτερο βέλος στα δεξιά, πιέζοντας το χυμό προς τα δεξιά.
3. Πιέστε το χυμό μέχρι να ανοίξει η σφραγίδα.
4. Πιέστε ολόκληρο το χυμό στο θάλαμο της υφασμάτινης μάσκας, βεβαιωθείτε ότι η tissue mask έχει εγχυθεί πλήρως, περιμένετε 1 λεπτό.
5. Ανοίξτε το σακουλάκι και εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο. 6. Αφαιρέστε μετά από 15 λεπτά, κάντε μασάζ την ποσότητα ορού που έχει μείνει ή αφαιρέστε με βαμβάκι.