Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ για Ξηρή & Ευαίσθητη ΕπιδερμίδαΜαντηλάκια Ντεμακιγιάζ για Ξηρή & Ευαίσθητη ΕπιδερμίδαΜαντηλάκια Ντεμακιγιάζ για Ξηρή & Ευαίσθητη Επιδερμίδα Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Micellaire Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ για Ξηρή & Ευαίσθητη Επιδερμίδα

Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ Micellaire από την Garnier. Αφαιρούν το μακιγιάζ αποτελεσματικά. Ιδανικά για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Κατάλληλα για Ευαίσθητες & Ξηρές Επιδερμίδες.

Μέγεθος
25pcs

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Micellaire από την Garnier είναι κατάλληλα για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Εμπλουτισμένα με τεχνολογία μικυλλίων, που έλκουν ρύπη, σκόνη και το μακιγιάζ σαν μαγνήτης, προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και τόνωση, με λίγες μόνο κινήσεις, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μία ανάλαφρη αίσθηση φρεσκάδας. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανοίξτε την ετικέτα της συσκευασίας και χρησιμοποιείστε ένα μαντηλάκι για να απομακρύνετε ρύπους και μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τον λαιμό. Πετάξτε το μαντηλάκι μετά τη χρήση. Σφραγίστε προσεκτικά την ετικέτα για να μην στεγνώσουν τα υπόλοιπα μαντηλάκια. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί για να απομακρύνετε όλα τα υπολείμματα από το μακιγιάζ.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ MICELLAIRE

Η Garnier έχει ένα Micellaire για σένα! Ανακάλυψε το!