Επανορθωτικό Λάδι Προσώπου με Έλαιο Σπόρου ΚάνναβηςΕπανορθωτικό Λάδι Προσώπου με Έλαιο Σπόρου ΚάνναβηςΕπανορθωτικό Λάδι Προσώπου με Έλαιο Σπόρου Κάνναβης Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Garnier BIO Επανορθωτικό Λάδι Προσώπου με Έλαιο Σπόρου Κάνναβης

Επανορθωτικό Ενυδατικό Έλαιο προσώπου εμπλουτισμένο με Βιολογικό Έλαιο Σπόρου Κάνναβης + Βιταμίνη Ε. Επανορθώνει τις λεπτές γραμμές, ενυδατώνει και καταπραΰνει την Στρεσσαρισμένη επιδερμίδα. 

Μέγεθος
50 ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επιδερμίδα μας είναι εκτεθειμένη κάθε μέρα σε εξωτερικές επιθέσεις. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, το άγχος, η έλλειψη ύπνου προκαλούν φυσικό στρες στην επιδερμίδα μας. Μια στρεσσαρισμένη επιδερμίδα γίνεται ξηρή και ευαίσθητη ενώ παρουσιάζει 2 φορές πιο γρήγορα σημάδια γήρανσης. 

Γι' αυτό το λόγο, επιστρατεύσαμε το πλέον διαδεδομένο συστατικά ενάντια στο στρές με στόχο να χαρίσουμε εξαιρετική περιποίηση και ενυδάτωση σε κάθε Στρεσσαρισμένη Επιδερμίδα.

Το Επανορθωτικό Έλαιο Ενυδάτωσης Προσώπου GARNIER BIO HEMP είναι εμπλουτισμένο με Βιολογικό Έλαιο Σπόρου Κάνναβης και Βιταμίνη Ε. Επανορθώνει τα σημάδια του στρες, ενυδατώνει και περιποιείται σε βάθος και γεμίζει τις λεπτές γραμμές από τις πρώτες χρήσεις.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε αυτό το λάδι προσώπου σε καθαρή επιδερμίδα το βράδυ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.