Φθαρμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά; το Fructis παρουσιάζει τη σειρά επανόρθωσης ειδικά σχεδιασμένη για φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Fructis Goodbye Damage: η νέα του Τεχνολογία είναι ενισχυμένη με: Φυτική Κερατίνη, που επανορθώνει την ίνα της τρίχας και αποκαθιστά τη φθορά από εξωτερικούς παράγοντες (πιστολάκι, εργαλεία θερμότητας).  Η σύνθεση του Fructis Goodbye Damage εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Amla, θρέφει εντατικά και ενδυναμώνει τα μαλλιά κάνοντας τα πιο λαμπερά και ορατά υγιή. Το Fructis Goodbye Damage έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα! Επανόρθωση 1 Χρόνου Φθοράς σε 3 Εφαρμογές*. Vegan Σύνθεση**. Δερματολογικά Ελεγμένο Ουδέτερο pH για το τριχωτό της κεφαλής.
*Εργαστηριακό τεστ στις επιφανειακές φθορές: έπειτα από χρήση σαμπουάν & conditioner. **Χωρίς συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στην Garnier, έχουμε δεσμευτεί να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό και κοινωνικό προφίλ των προϊόντων μας και να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές μας δίνοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές. Γι' αυτό, αναπτύξαμε ένα νέο σύστημα επισήμανσης που παρέχει πλήρη και διαφανή ενημέρωση για τον περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των προϊόντων μας, με σαφή και συγκριτικό τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

PIL Section