Κρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream Aloe Hydra BombΚρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream Aloe Hydra BombΚρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream Aloe Hydra Bomb ingredient aloe vera fructisingredient aloe vera fructisingredient aloe vera fructis Garnier PIL AGarnier PIL AGarnier PIL A Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Fructis Aloe Hydra Bomb Κρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream

Eντατική ενυδάτωση και απαλότητα για μακριά μαλλιά με φυσικό στέγνωμα και χωρίς φριζάρισμα για 24 ώρες.

Μέγεθος
400ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά: Ενυδατωμένα και απαλά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα για 24 ώρες

Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά με το συνδυασμό του super ενυδατικού Aloe Vera gel και της γλυκερίνης φυτικής προέλευσης. Η υφή της κρέμας διευκολύνει την άμεση απορρόφηση από τα μαλλιά για ενυδάτωση των μαλλιών χωρίς να βαραίνουν και διευκόλυνση του styling. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται στέγνωμα με πιστολάκι ενισχύοντας τη φυσική αίσθηση τους.

Χωρίς φριζάρισμα για 24 ώρες.

Super ενυδατική σύνθεση εμπλουτισμένη με gel Aloe Vera
Ανακαλύψτε τη νέα σύνθεση του Fructis. Ένας συνδυασμός super ενυδατικού gel Aloe Vera και γλυκερίνης φυτικής προέλευσης.

Χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση
Χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση και δερματολογικά ελεγμένη : οι συνθέσεις του νέου Fructis προσφέρουν απόδοση, ευχαρίστηση και σεβασμό στα μαλλιά σας.

Οι δεσμεύσεις του Fructis
Συσκευασίες με 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.
100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. Κατάλληλη για απόθεση στον κάδο ανακύκλωσης.
Προϊόντα που παράγονται από εργοστάσιο που προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη (ανακαλύψτε την απόδοση των εργοστασίων μας στο garnier.com).

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Σε βρεγμένα ή νωπά μαλλιά, εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών, αφήστε να στεγνώσουν φυσικά και μετά χτενίστε τα μαλλιά σας. Δεν χρειάζεται πιστολάκι

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

(1) ανά δόση χρήσης ( 10ml)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( 10ml)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Παράγεται σε οικολογικά υπεύθυνο εργοστάσιο

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

PIL image mobile

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο «Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος Προϊόντος» είναι ένα σύστημα βαθμολόγησης που έχει αναπτυχθεί από τον Όμιλο L'Oréal και αφορά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός προϊόντος καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως τους υδατικούς πόρους, την ποιότητα και την οξίνιση του νερού, τους πόρους του εδάφους, τη βιοποικιλότητα, την ποιότητα του αέρα, το όζον και την κλιματική αλλαγή. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, ο συνολικός περιβαλλοντικός αντίκτυπος ενός προϊόντος συγκρίνεται με άλλα προϊόντα του Ομίλου L'Oréal στην ίδια κατηγορία. Για παράδειγμα, τα σαμπουάν με βαθμολογία «Α» έχουν τον χαμηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με τα σαμπουάν με βαθμολογία «Ε» που έχουν τον υψηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ALOE HYDRA BOMB

H πλήρης σειρά περιποίησης για την ενυδάτωση των μαλλιών σας!