Κρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream Aloe Hydra BombΚρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream Aloe Hydra BombΚρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream Aloe Hydra Bomb ingredient aloe vera fructisingredient aloe vera fructisingredient aloe vera fructis

Κρέμα Μαλλιών για Ενυδάτωση Aloe Air Dry Cream Fructis Aloe Hydra Bomb

Eντατική ενυδάτωση και απαλότητα για μακριά μαλλιά με φυσικό στέγνωμα και χωρίς φριζάρισμα για 24 ώρες.

400ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά: Ενυδατωμένα και απαλά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα για 24 ώρες
Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά με το συνδυασμό του super ενυδατικού Aloe Vera gel και της γλυκερίνης φυτικής προέλευσης. Η υφή της κρέμας διευκολύνει την άμεση απορρόφηση από τα μαλλιά για ενυδάτωση των μαλλιών χωρίς να βαραίνουν και διευκόλυνση του styling. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται στέγνωμα με πιστολάκι ενισχύοντας τη φυσική αίσθηση τους.
Χωρίς φριζάρισμα για 24 ώρες.

Super ενυδατική σύνθεση εμπλουτισμένη με gel Aloe Vera
Ανακαλύψτε τη νέα σύνθεση του Fructis. Ένας συνδυασμός super ενυδατικού gel Aloe Vera και γλυκερίνης φυτικής προέλευσης.

Χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση
Χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση και δερματολογικά ελεγμένη : οι συνθέσεις του νέου Fructis προσφέρουν απόδοση, ευχαρίστηση και σεβασμό στα μαλλιά σας.

Τρόπος Χρήσης
Σε βρεγμένα ή νωπά μαλλιά, εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών, αφήστε να στεγνώσουν φυσικά και μετά χτενίστε τα μαλλιά σας. Δεν χρειάζεται πιστολάκι. 

Οι δεσμεύσεις του Fructis
Συσκευασίες με 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.
100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. Κατάλληλη για απόθεση στον κάδο ανακύκλωσης.
Προϊόντα που παράγονται από εργοστάσιο που προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη (ανακαλύψτε την απόδοση των εργοστασίων μας στο garnier.com).

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ALOE HYDRA BOMB

H πλήρης σειρά περιποίησης για την ενυδάτωση των μαλλιών σας!