Mythic Olive ShampooMythic Olive ShampooMythic Olive Shampoo Mythic Olive Shampoo backMythic Olive Shampoo backMythic Olive Shampoo back Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Botanic Therapy Mythic Olive Σαμπουάν Βαθιάς Θρέψης Μαλλιών

Συνταγή βαθιάς θρέψης για αφυδατωμένα μαλλιά.

Μέγεθος
400ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μια συνταγή ενυδάτωσης και βαθιάς θρέψης για τα αφυδατωμένα μαλλιά. Το Botanic Therapy επιλέγει το έλαιο ελιάς, ένα μυθικό έλαιο που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις εξαιρετικά θρεπτικές, μαλακτικές και ενδυναμωτικές ιδιότητες του. Το Έλαιο μας είναι ψυχρής έκθλιψης, για να διασφαλίσει τις ιδιότητές του, και  πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Θρέφει εντατικά χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα! 
Τα μαλλιά ενδυναμώνονται ως τις άκρες. Μέρα με τη μέρα, γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα.

Η GARNIER ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ GREEN BEAUTY:

ΝΑΙ
VEGAN ΣΥΝΘΕΣΗ1
ΝΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 94% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
ΝΑΙ ΕΛΑΙΟ ΕΛΙΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ  ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 100% ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ2 ΜΕ 30% ΠΛΆΣΤΙΚΟ ΆΠΟ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ3

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

1. Χωρίς ζωικά παράγωγα ή υποπροϊόντα
2. Εξαιρούνται οι χρωστικές της ετικέτας και το καπάκι
3. Εγκαταλελειμμένα πλαστικά απόβλητα που βρίσκονται εντός της εμβέλειας 50 χιλιομέτρων από την ακτή και που τελικά θα καταλήξουν στον ωκεανό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1161387 B - INGREDIENTS: AQUA / WATER, AMMONIUM L A U R Y L S U L FAT E , S O D I U M C H L O R I D E , COCAMIDOPROPYL BETAINE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL / OLIVE FRUIT OIL, OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT / OLIVE LEAF EXTRACT, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. Z294896/1).

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

(1) ανά δόση χρήσης ( 10ml)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( 10ml)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Παράγεται σε οικολογικά υπεύθυνο εργοστάσιο

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

PIL image mobile

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο «Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος Προϊόντος» είναι ένα σύστημα βαθμολόγησης που έχει αναπτυχθεί από τον Όμιλο L'Oréal και αφορά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός προϊόντος καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως τους υδατικούς πόρους, την ποιότητα και την οξίνιση του νερού, τους πόρους του εδάφους, τη βιοποικιλότητα, την ποιότητα του αέρα, το όζον και την κλιματική αλλαγή. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, ο συνολικός περιβαλλοντικός αντίκτυπος ενός προϊόντος συγκρίνεται με άλλα προϊόντα του Ομίλου L'Oréal στην ίδια κατηγορία. Για παράδειγμα, τα σαμπουάν με βαθμολογία «Α» έχουν τον χαμηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με τα σαμπουάν με βαθμολογία «Ε» που έχουν τον υψηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.