Μάσκα Θρέψης Μαλλιών Argan ElixirΜάσκα Θρέψης Μαλλιών Argan ElixirΜάσκα Θρέψης Μαλλιών Argan Elixir

Botanic Therapy Argan Elixir Μάσκα Θρέψης Μαλλιών

Συνταγή θρέψης και πειθαρχίας για πολύ ξηρά και ατίθασα μαλλιά.

Μέγεθος
300ml

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, στα μήκη και στις άκρες. Για ιδανικό αποτέλεσμα αφήστε τη να δράσει 3-5 λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλη η εξειδίκευση του Botanic Therapy σε μια μοναδική μάσκα μαλλιών για ξηρά μαλλιά που προσφέρει θρέψη και απαλότητα. 3 ιδιότητες:
1. Θρέψη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας: μια συνταγή για πολύ ξηρά ατίθασα μαλλιά. Συνδυάζουμε το πολύ θρεπτικό έλαιο Argan από υπεύθυνες πηγές στο Μαρόκο με την κρέμα αμυγδάλου για να προσφέρει εντατική θρέψη και πειθαρχία στα μαλλιά.
2. Αξεπέραστο άρωμα: Οι ειδικοί των αρωμάτων μας επιλέγουν προσεκτικά κάθε συστατικό για να προετοιμάσουν ένα ντελικάτο αλλά γεμάτο άρωμα. Αφεθείτε σε στιγμές πραγματικής ευεξίας.
3. Μοναδική υφή: Αφεθείτε στην εντατική περιποίηση που σας προσφέρει η μάσκα μαλλιών εντατικής θρέψης και απαλότητας. Η πλούσια και γεμάτη υφή της αποροφάται άμεσα και προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί.  

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

(1) ανά δόση χρήσης ( 10ml)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( 10ml)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Παράγεται σε οικολογικά υπεύθυνο εργοστάσιο

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

PIL image mobile

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο «Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος Προϊόντος» είναι ένα σύστημα βαθμολόγησης που έχει αναπτυχθεί από τον Όμιλο L'Oréal και αφορά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός προϊόντος καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως τους υδατικούς πόρους, την ποιότητα και την οξίνιση του νερού, τους πόρους του εδάφους, τη βιοποικιλότητα, την ποιότητα του αέρα, το όζον και την κλιματική αλλαγή. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, ο συνολικός περιβαλλοντικός αντίκτυπος ενός προϊόντος συγκρίνεται με άλλα προϊόντα του Ομίλου L'Oréal στην ίδια κατηγορία. Για παράδειγμα, τα σαμπουάν με βαθμολογία «Α» έχουν τον χαμηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με τα σαμπουάν με βαθμολογία «Ε» που έχουν τον υψηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ARGAN ELIXIR

Όλα όσα χρειάζεστε για θρέψη των ξηρών & ατίθασων μαλλιών σας!