Αντηλιακό Mist SPF 30 με Yφή ΝερούΑντηλιακό Mist SPF 30 με Yφή ΝερούΑντηλιακό Mist SPF 30 με Yφή Νερού Αντηλιακό Mist SPF 30 με Yφή ΝερούΑντηλιακό Mist SPF 30 με Yφή ΝερούΑντηλιακό Mist SPF 30 με Yφή Νερού Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Invisible Protect Αντηλιακό Mist SPF 30 με Yφή Νερού

Invisible Protect Mist με υψηλή αντηλιακή προστασία SPF30 και εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε, Αλόη Βέρα & 0% αλκοόλ. Η υφή νερού συνεισφέρει στην πολύ εύκολη και γρήγορη εφαρμογή ενώ δεν αφήνει σημάδια μετά την εφαρμογή.

Μέγεθος
200ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αόρατο δροσερό mist αντηλιακής προστασίας με εκχυλίσματα αλόης για προστασία και εντατική φροντίδα της επιδερμίδας. Τώρα η προστασία από τον ήλιο έχει την αίσθηση δροσιάς του νερού. Το Invisible Protect Mist είναι το πρώτο αντηλιακό Mist της Garnier με ειδικό στόμιο για εύκολη εφαρμογή σε όλο το σώμα, χάρη στον ειδικά διαμορφωμένο στρογγυλό δακτύλιο 360˚. Εμπλουτισμένο με φυσικής προέλευσης aloe vera, ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει στην επιδερμίδα. Προστατεύει άμεσα από τις ακτίνες UVB και UVA . Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνή. Να φυλάσσετε τα μωρά και τα μικρά παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο, ψεκάστε στις παλάμες σας και εφαρμόστε. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως και σχολαστικά.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γαλλία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.