Πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε το λάδι σώματος

Το λάδι σώματος είναι τέλειο, αρκεί να ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε… Εσείς ξέρετε;
Αν το λάδι σώματος δεν υπήρξε ποτέ κομμάτι του προγράμματος περιποίησής σας, ίσως είναι καιρός να το δοκιμάσετε! Μάθετε παρακάτω πώς χρησιμοποιούνται αυτά τα προϊόντα και γιατί κάνουν τόσο καλό στην επιδερμίδα σας!
Γιατί λάδι σώματος;
Μπορεί να μην σκεφτήκατε ποτέ να χρησιμοποιήσετε λάδι σώματος, ή μπορεί να το δοκιμάσατε αλλά να μην το χρησιμοποιήσατε σωστά. Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει, το συμπέρασμα είναι ότι αυτά τα προϊόντα μπορούν να σας προσφέρουν πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση, προστατεύουν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να αναδομηθεί από τις βλάβες που προκαλούν οι ρύποι και οι τοξίνες. Κι όλα αυτά προσφέροντάς της ταυτόχρονα ακαταμάχητη, βελούδινη απαλότητα.
Πώς χρησιμοποιείται το λάδι σώματος
Το λάδι σώματος απορροφάται καλύτερα και πιο γρήγορα από τις λοσιόν, άρα θα χρειαστείτε μικρότερη ποσότητα! Η ιδανική στιγμή για να εφαρμόσετε ένα λάδι σώματος είναι μετά την απολέπιση στο ντους ή την μπανιέρα, όταν η επιδερμίδα είναι ακόμα ζεστή και νωπή. Εφαρμόστε το σε όλο σας το σώμα, αφήστε το για λίγο να απορροφηθεί, και σφουγγίστε για να απομακρύνετε την περίσσεια. Επαναλαμβάνοντας την εφαρμογή σε καθημερινή βάση, θα παρατηρήσετε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Φροντίστε να κάνετε πρώτα μια καλή απολέπιση, ειδάλλως τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας θα εμποδίσουν την απορρόφησή του. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να το εφαρμόσετε αμέσως μετά το ντους, κάντε πρώτα ένα απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σας, για να την προετοιμάσετε. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε το λάδι σώματος το πρωί. Έτσι, η επιδερμίδα σας θα παραμείνει προστατευμένη και δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, έτοιμη για το βραδινό πρόγραμμα ενυδάτωσης και αναδόμησης.
Ένα δώρο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες
Αν θέλετε ένα προϊόν σχεδιασμένο ειδικά για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας, το λάδι σώματος μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Τα Garnier Oils θα σας εξασφαλίσουν όλη την απαλότητα και την ενυδάτωση ενός καλού λαδιού σώματος. Ταυτόχρονα όμως, σέβονται την ευαίσθητη επιδερμίδα και συμβάλλουν στην προστασία της ενάντια στους ερεθισμούς που προκαλούν η ρύπανση και το περιβάλλον της πόλης. Δοκιμάστε σήμερα κιόλας το απίθανο Garnier Ultimate Beauty Oils, και διαπιστώστε μόνη σας τα καταπληκτικά του αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας.