Η απαλή επιδερμίδα ξεκινά από την ενυδάτωση!

Θέλετε απαλή επιδερμίδα; Ενυδατώστε την σωστά με αυτές τις συμβουλές!
Αν νομίζετε ότι η απαλή επιδερμίδα είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών που ξοδεύουν ατέλειωτες ώρες και μια μικρή περιουσία για την περιποίησή τους, ξανασκεφτείτε το! Το να αποκτήσετε βελούδινη επιδερμίδα είναι εύκολο, αρκεί να καταλάβετε τι είναι αυτό που θα της χαρίσει ακαταμάχητη απαλότητα και λάμψη.
Ενυδάτωση
Η επιδερμίδα σας χρειάζεται ενυδάτωση τόσο εσωτερικά (πίνοντας άφθονο νερό) όσο και εξωτερικά (εφαρμόζοντας εξειδικευμένα προϊόντα). Να θυμάστε: η επιδερμίδα σας είναι ζωντανή και έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην απορρόφηση, γι’ αυτό να προσέχετε τι προϊόντα χρησιμοποιείτε! Για να της εξασφαλίσετε μεταξένια απαλότητα, ξεκινήστε προσδιορίζοντας τον τύπο της επιδερμίδας σας (λιπαρή, ξηρή, μεικτή, ευαίσθητη, κλπ.). Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είδους προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, είτε πρόκειται για body butter είτε για κάποιο λάδι, τζελ ή λοσιόν.
Καταπράυνση
Ακόμα και η πιο σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα, δεν θα είναι απαλή αν ταλαιπωρείται από ερεθισμούς! Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, η αντικατάσταση της λοσιόν με ένα λάδι σώματος μπορεί να συμβάλει στην καταπράϋνση της. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Η Garnier διαθέτει μια υπέροχη συλλογή λαδιών σώματος, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την επιδερμίδα που πάντοτε ονειρευόσασταν!