Γρήγορο μαύρισμα στον ήλιο: Πώς να το πετύχεις; Γρήγορο μαύρισμα στον ήλιο: Πώς να το πετύχεις;

Γρήγορο μαύρισμα στον ήλιο: Πώς να το πετύχεις;

  

Η σχέση μας με τον ήλιο είναι μια σχέση αγάπης και μίσους: λατρεύουμε τη ζεστή αγκαλιά του, ποθούμε το sexy μπρονζέ χρώμα που χαρίζει στην επιδερμίδα μας, αλλά ξέρουμε πως αν αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να τον απολαύσει όσο θα θέλαμε, βάζουμε την επιδερμίδα μας σε σοβαρό κίνδυνο- αυτό έχει αποδειχτεί πέρα από κάθε αμφιβολία. 

Ευτυχώς, οι εξελίξεις στην αντηλιακή προστασία είναι με το μέρος μας: τα αντηλιακά φίλτρα νέας γενιάς προστατεύουν ακόμα πιο αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB - θυμίζουμε πως οι UVB είναι «υπεύθυνες» για την ενεργοποίηση του μαυρίσματος και τα ηλιακά εγκαύματα ενώ οι UVA ευθύνονται για τη φωτογήρανση και την εμφάνιση του επικίνδυνου μελανώματος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και η πιο σύντομη έκθεση στον ήλιο θα πρέπει οπωσδήποτε να σε βρίσκει προετοιμασμέν@ και “θωρακισμέν@” από την υπεριώδη ακτινοβολία με το κατάλληλο αντηλιακό σε πρόσωπο και σώμα. 

Πρωτοπόρος στην αντηλιακή προστασία από το 1935, το Garnier Ambre Solaire προσφέρει την πιο προηγμένη προστασία από τον ήλιο και αυτή τη στιγμή είναι το Νο 1 suncare brand για την  ευαίσθητη επιδερμίδα. Ανεβάζοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχυ χρόνο με τον χρόνο με καινοτόμες αντηλιακές συνθέσεις, προσφέρει τις καλύτερες και πιο ασφαλείς λύσεις κάτω από τον ήλιο, με τεχνολογίες πρωτοποριακές και sustainable, πιστό στη φιλοσοφία της Garnier. Στην πλούσια γκάμα του κάθε επιδερμίδα θα βρει το αντηλιακό που θα λατρέψει και που θα της επιτρέψει να απολαμβάνει τον ήλιο χωρίς φόβο αλλά με πάντα με μέτρο. 

Εσείς που θέλετε γρήγορο μαύρισμα στον ήλιο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο μεταξένια αντηλιακά λάδια: το Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze Αντηλιακό Λάδι Μαυρίσματος με SPF30 ή το Ambre Solaire Ideal Bronze Αντηλιακό Λάδι Μαυρίσματος με SPF20. Η σύνθεσή τους ακολουθεί τους πιο αυστηρούς κανόνες προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία: προσφέρουν προηγμένη προστασία απέναντι στις άμεσες βλάβες που προκαλεί στην επιδερμίδα η ακτινοβολία UVB αλλά και τις μακροχρόνιες φθορές και την πρόωρη γήρανση εξαιτίας των UVA. 

Επιπλέον, η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικό Shea butter που αφήνει ένα μεταξένιο τελείωμα στο δέρμα και βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει λαμπερό, φυσικό μαύρισμα. 

3 tips κάτω από τον ήλιο

#1
Γρήγορο μαύρισμα δεν σημαίνει πως θα κάθεστε με τις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, ειδικά τις πρώτες μέρες της ηλιοθεραπείας, γιατί έτσι βάζετε σε σοβαρό κίνδυνο την επιδερμίδα σας. Μικρές δόσεις έκθεσης στον ήλιο, πάντα με την προστασία του αγαπημένου σας αντηλιακού Garnier Ambre Solaire, το οποίο θα ανανεώνετε συχνά (οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή αν ιδρώνετε πολύ), θα σας χαρίσουν το όμορφο, λαμπερό χρώμα που ονειρεύεστε. 

#2
Για να είστε σίγουρ@ πως θα έχετε την μέγιστη αντηλιακή προστασία, εφαρμόστε το αντηλιακό σας 20 λεπτά πριν την έκθεσή σας στον ήλιο. Έτσι τα αντηλιακά φίλτρα του θα έχουν τον χρόνο να ενεργοποιηθούν και όταν θα «συναντήσετε» τον ήλιο θα είστε έξυπνα προετοιμασμέν@. 

#3
Το after sun δεν είναι μια απλή ενυδατική- είναι μια σύνθεση ειδικά μελετημένη να επανορθώνει τυχόν φθορές που έχει προκαλέσει στην επιδερμίδα η έκθεση στον ήλιο, να την ξεδιψάει και να εξισορροπεί τα επίπεδα υδάτωσης. Προστατεύοντας την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα, το after sun συμβάλλει στο ομοιόμορφο, λαμπερό, long lasting μαύρισμα.