Πάνε οι μέρες που το καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης του προσώπου μας αποτελείτο από τέσσερα ή και παραπάνω στάδια. Χάρη στα gel καθαρισμού, η λαμπερή επιδερμίδα είναι πλέον εφικτή ακόμη και για τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο. Τι ακριβώς όμως είναι το gel καθαρισμού και γιατί είναι καλύτερο από το παραδοσιακό σαπούνι προσώπου;

Το gel καθαρισμού με απλά λόγια

Το gel καθαρισμού είναι ένα επαναστατικό προϊόν, που άλλαξε μια για πάντα τα δεδομένα στην περιποίηση του προσώπου. Στο παρελθόν, οι δερματολόγοι και οι ειδικοί της ομορφιάς συνιστούσαν να χρησιμοποιείται πρώτα ένα σαπούνι και έπειτα η λοσιόν καθαρισμού, η τονωτική λοσιόν και η ενυδατική. Δουλειά της λοσιόν καθαρισμού και της τονωτικής λοσιόν ήταν να απομακρύνουν όλα τα ίχνη ρύπων, σκόνης και μακιγιάζ που το σαπούνι δεν μπορούσε. Τα στάδια αυτά εξασφάλιζαν ότι το πρόσωπο ήταν απόλυτα καθαρό πριν από την εφαρμογή της ενυδατικής και του μακιγιάζ. Επίσης, απέτρεπαν το φράξιμο των πόρων και επέτρεπαν στην επιδερμίδα να αναπληρωθεί. Ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά είχε αποτέλεσμα. Ωστόσο, ήταν δύσκολη για τις πολυάσχολες μαμάδες, τις εργαζόμενες γυναίκες, και όλες τις κυρίες που το πρωί είχαν μόνο λίγα λεπτά στη διάθεσή τους για να πλυθούν και να ντυθούν. Ευτυχώς, το gel καθαρισμού αντικατέστησε όλα αυτά τα βήματα, και πλέον μπορείτε απλώς να πλύνετε το πρόσωπό σας με το gel και να περάσετε κατευθείαν στην ενυδατική και το μακιγιάζ σας. Απομακρύνει εξαιρετικά τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και καθαρή.

Γιατί είναι καιρός να παρατήσετε τη χρονοβόρα ρουτίνα περιποίησης και να εμπιστευτείτε ένα τζελ

Το gel καθαρισμού δεν είναι μόνο πιο γρήγορο και πιο εύκολο από τις παραδοσιακές μεθόδους, αλλά και πολύ πιο αποτελεσματικό. Ωστόσο, αξίζει να επενδύσετε σε μια ποιοτική μάρκα, προκειμένου να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη. Το gel Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Micellaire, για παράδειγμα, είναι τόσο αποτελεσματικό που μπορεί να αφαιρέσει το μακιγιάζ ακόμη και από τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως τα μάτια και τα χείλη. Η ειδική σύνθεσή του αναμειγνύεται επίσης με Αργανέλαιο, για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό και θρέψη στην επιδερμίδα σας. Είναι ένα απαλό τζελ που απομακρύνει τις ακαθαρσίες, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα ή τσούξιμο στα μάτια. Τα τζελ gel καθαρισμού κυκλοφορούν εδώ και κάποιο καιρό, όμως το συγκεκριμένο έχει ενισχυθεί με την προσθήκη φυσικών συστατικών.

Τα gel καθαρισμού δημιουργήθηκαν για να χαρίσουν σε κάθε γυναίκα τη λαμπερή επιδερμίδα που ονειρεύεται, πιο εύκολα από ποτέ. Είναι το μέλλον στην περιποίηση του προσώπου.