Ενυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό Οξύ Ενυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό Οξύ Ενυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό Οξύ Hyaluronic Aloe Cream Cleanser IngredientsHyaluronic Aloe Cream Cleanser IngredientsHyaluronic Aloe Cream Cleanser Ingredients Ενυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό ΟξύΕνυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό Οξύ Hyaluronic Aloe RangeHyaluronic Aloe RangeHyaluronic Aloe Range Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Hyaluronic Aloe Ενυδατική Κρέμα - Gel Προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό Οξύ

Η Κρέμα Hyaluronic Aloe Jelly είναι μια ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με Βιολογική Αλόη και ενισχυμένη με Υαλουρονικό Οξύ Φυσικής Προέλευσης. Χαρίζει 48ωρη ενυδάτωση*, καταπραΰνει και επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Μέγεθος
50ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Ξεδιψάστε” την επιδερμίδα σας με το νέο Hyaluronic Aloe Jelly!

Αυτή η ενυδατική κρέμα αποτελείται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχει μια εξαιρετικά απολαυστική υφή Gel. H Βιολογική Αλόη, ενυδατώνει εντατικά και δροσίζει την επιδερμίδα. Tο Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης, ένα μόριο που μπορεί να σηκώσει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, "κλειδώνει" την υγρασία και επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα.


Αποτελέσματα μετά από 4 εβδομάδες χρήσης της Κρέμας Hyaluronic Aloe Jelly**: 
Πιο λαμπερή επιδερμίδα για το 80% των γυναικών
Λιγότερο κουρασμένη επιδερμίδα, για το 84% των γυναικών
Επιδερμίδα με περισσότερη άνεση, για το 90% των γυναικών

Δοκιμάστε την ολοκληρωμένη σειρά Hyaluronic Aloe για μια μοναδική εμπειρία Καθαρισμού και Ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

*Εργαστηριακή Δοκιμή, 24 γυναίκες
** Καταναλωτική δοκιμή, 4 εβδομάδες, 50 γυναίκες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υαλουρονικό Οξύ
Βιολογική ΑλόηΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρήσεις για πολλαπλά οφέλη:
(1) Σαν κρέμα ημέρας: Εφaρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα για 48ωρη ενυδάτωση* και φρέσκια επιδερμίδα. 
(2) Σαν κρέμα νύχτας: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα για εντατική επαναφορά της υγρασίας και ορατά ξεκούραστη επιδερμίδα το πρωί. 
(3) Σαν Μάσκα: Εφaρμόστε μια γενναιόδωρη στρώση στην επιδερμίδα για ένα boost ενυδάτωσης και τόνωσης. Αφήστε για 3 λεπτά. Εάν χρειαστεί αφαιρέστε την επιπλέον ποσότητα προϊόντος με ένα βαμβάκι. Αποφύγετε την εφαρμογή στα μάτια και το περίγραμμα των χειλιών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ HYALURONIC ALOE

Ανακάλυψε τη δύναμη του Υαλουρονικού Οξέος στη σειρά Hyaluronic Aloe! Μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης για ενυδατωμένη επιδερμίδα!