Κρέμα Επανασύστασης Μαλλιών Maple HealerΚρέμα Επανασύστασης Μαλλιών Maple HealerΚρέμα Επανασύστασης Μαλλιών Maple Healer ingredient-maple-sapingredient-maple-sapingredient-maple-sap ingredient-castoroilingredient-castoroilingredient-castoroil

Κρέμα Επανασύστασης Μαλλιών Botanic Therapy Maple Healer

Συνταγή εντατικής επανασύσταστης για φθαρμένα μαλλιά.

200ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στη νέα της αυθεντική συνταγή για επανασύσταση των ταλαιπωρημένων, φθαρμένων μαλλιών, η νέα σειρά της Garnier επιλέγει και συνδυάζει το καστορέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις προστατευτικές και ενδυναμωτικές του ιδιότητες με το σφένδαμο, ένα θησαυρό ζωντάνιας, γνωστό για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες και δημιουργεί τη Κρέμα Επανασύστασης, που χρησιμοποιείται χωρίς ξέβγαλμα. Με πλούσια, βελούδινη υφή και ξεχωριστό άρωμα, θρέφει εντυπωσιακά και επανορθώνει τα μαλλιά.

Αποτέλεσμα: Εντατικά επανορθωμένα και θρεμμένα τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα.

Οδηγίες Χρήσης:

Ανακινήστε το μπουκάλι και πιέστε την αντλία. Απλώστε ομοιόμορφα στα δάχτυλά σας και εφαρμόστε κάθε μέρα πριν το βούρτσισμα, σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Μην ξεβγάλετε.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ MAPLE HEALER

Όλα όσα χρειάζεστε για την επανασύσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών σας!